Müdür Sünnetci'den 'okullarla habersiz' denetim

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, habersiz okul ziyaretlerine devam ediyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Şube Müdürleri İbrahim Erdem Gülcü ve Mustafa Günay ile birlikte Salar Ortaokulu, Salar Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrenci, öğretmen ve idarecilerini ziyaret ettiler. Sünnetci, yapımı sona yaklaşan Salar İlkokulu inşaatında bir dizi incelemede bulundu.

Salar Ortaokulu ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet ettikten sonra öğretmenlerle bir araya geldi. Sünnetci, öğretmenlerle istişarelerde bulunup,  taleplerini dinledi.

Miraç Sünnetci ve Şube Müdürleri Salar Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret ederek, okul yöneticilerinden eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Sınıflarda öğrencileri ziyaret eden Sünnetci, öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere tavsiyelerde Sünnetci, “Öğrencilerimiz kendilerine hedefler belirlemeli ve hedeflerinize ulaşabilmek için çalışma planı oluşturmalısınız. Derslerinize hazırlıklı geldiğinizde akademik başarınızın arttığını göreceksiniz.” dedi. Sünnetci, yapımı sona yaklaşan Salar İlkokulu inşaatında incelemelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, okullarda yürütülen çalışmalardan dolayı idarecilere ve öğretmenlere teşekkür etti.

Bakmadan Geçme