• Haberler
  • Genel
  • Müdür Sünnetçi: Afyon'da Güzel Bir Ekip Çalışması Yürütüyoruz

Müdür Sünnetçi: Afyon'da Güzel Bir Ekip Çalışması Yürütüyoruz

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Afyonkarahisar'da güzel bir ekip çalışması sürdürdüklerini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Yönetim Kurulu ile bir araya geldi. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Eğitim Müfettişleri Başkanı Bahri Duran Gökdeniz,  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Fatih Akçil, Musa Dinçgez, Şube Müdürleri Hikmet Tuncer, İbrahim Erdem Gülcü, Abdullah Kaya, Hakan Yıldırım, Medeni Buğra, Hayati Duman, Sezai Keklicek, Ahmet Aksoy, Mustafa Günay, Cem Akın, Eğitim Müfettişleri Başkan Yardımcısı Mehmet Bayrak, Eğitim Müfettiş Yardımcıları Ali Yalçın ve Mehmet Kır; Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa Arslan, Şube Sekreteri Eralp Ekrem Geçe, Şube Başkan Yardımcıları Tevfik Öztürk, İbrahim Yıldırım, Şakir Gökhasan, Veysel Çıvgış, Arif Okumuş katıldı. 

MUSTAFA ARSLAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantıda değerlendirmede bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Afyonkarahisar’da eğitim alanında güzel bir ekip çalışması yürüttüklerini, bu yıl daha güzel neticeler elde etmek için gayret eden yönetim kademesinden başlayarak tüm eğitim çalışanlarına müteşekkir olduğunu belirtti. Sünnetci, “Eğitim ve eğitimde karşılaşılan problemlerle ilgili sundukları çözümler, katkılarından dolayı, her zaman yanımızda olan sendikamıza ve Şube Başkanımız Mustafa Arslan’a teşekkür ediyorum” dedi.

“EKİP RUHU İLE BAŞARI ARTTI”

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa Arslan da “Başarının ekip işi olduğunu ve bu ekip ruhu ile başarıyı artıran Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ve ekibine teşekkür ediyorum. Örgütlendikçe güçlenen, ilkeli duruşuyla istikrarlı büyüyen sendikamız, Türkiye’nin eğitim vizyonu ve uygulamalarında yol açan, yol gösteren bir misyon üstlenmiştir.

Meselelere gündelik değişkenlerin konjonktürel etkisi ve tepkisiyle değil, ileri ufukların geniş açısıyla bakan sendikamız, insanımızın kalbindeki yüksek duyguların tohumunu toprağı ile buluşturmuş, sivil inisiyatifin tartışmasız dinamik iradesi olmuştur, olmaya devam edecektir” diye konuştu. 

Müdür Sünnetçi: Afyon'da Güzel Bir Ekip Çalışması Yürütüyoruzg

“AĞAÇ ORMANA DÖNÜŞTÜ”

Arslan şöyle devam etti:

“Tohum filiz verip büyümüş, bir ağaca, ağaç ormana dönüşmüştür. Şimdi emek ve ekmek için akıtılan teri, demokrasi, özgürlük ve kültür mücadelesinden ayrı görmeyen anlayışla derinlere kök salan o ağacın dalları, kıtalara uzanmakta, gölgesi bütün dünyayı serinletmektedir.  Mensubiyetimize uygun ve azalmadan çoğalan vakur, olgun heyecanımız, mücadelemize şevk vermektedir. Bize desteğini veren tüm eğitim çalışanları, üyelerimiz, teşkilatımızın işyeri temsilcilerinden, ilçe temsilci ve yöneticilerine kadar herkes, gerçekten asil bir davanın, onurlu mesuliyetiyle yaşayan, alınlarından öpülesi mümtaz insanlardır.

Her birine güzide, naif, fedakâr çaba ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Eğitim, emek, hak ve özgürlük mücadelemizin gücüne güç katan, tescil edilmiş başarılarıyla ancak kendileriyle yarışan tüm dava arkadaşlarımızı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Bakmadan Geçme