• Haberler
  • Genel
  • Müdür Osman Çizmeci'nin tayini Burdur'a çıktı

Müdür Osman Çizmeci'nin tayini Burdur'a çıktı

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci'nin tayini Burdur'a çıktı. Çizmeci'nin görevlendirme emriyle Burdur İl Müdürü olacağı, daha sonra kadrosunun çıkacağı belirtildi. Başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci'nin tayini, Burdur'a çıktı. Burdur İl Müdürü olarak görevlendirme emri çıkan Çizmeci'nin İl Müdürü kadrosunun ise daha sonra çıkacağı öğrenildi. [&hellip]

Müdür Osman Çizmeci’nin tayini Burdur’a çıktı

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci’nin tayini Burdur’a çıktı. Çizmeci’nin görevlendirme emriyle Burdur İl Müdürü olacağı, daha sonra kadrosunun çıkacağı belirtildi.

Başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci’nin tayini, Burdur’a çıktı. Burdur İl Müdürü olarak görevlendirme emri çıkan Çizmeci’nin İl Müdürü kadrosunun ise daha sonra çıkacağı öğrenildi. Müdürlük’te asaletini alan Çizmeci’nin kısa sürede yeni görevine başlaması bekleniyor. Çizmeci’nin yerine ise Aile ve Sosyal Politikalar Uşak İl Müdürü Alper Sezer’in getirileceği belirtiliyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme