Müdür Karakaya, anjiyo oldu

Kalp rahatsızlığı geçiren Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Afyonkarahisar İl Müdürü Ahmet Karakaya anjiyo oldu   Göğüs ağrısı şikayeti ile Afyonkarahisar Özel Fuar Hastanesi'ne başvuran İŞKUR Müdürü Ahmet Karakaya'nın kalp damarları Kardiyoloji Uzmanı Dr. Önder Akci tarafından başarılı bir şekilde açıldı. Özel Fuar Hastanesi'nde gerçekleştirilen müdahale sonrası sağlığına kavuşan İl Müdürü Karakaya, 'Göğsümdeki ağrı çok [&hellip]

Kalp rahatsızlığı geçiren Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Afyonkarahisar İl Müdürü Ahmet Karakaya anjiyo oldu

Göğüs ağrısı şikayeti ile Afyonkarahisar Özel Fuar Hastanesi’ne başvuran İŞKUR Müdürü Ahmet Karakaya’nın kalp damarları Kardiyoloji Uzmanı Dr. Önder Akci tarafından başarılı bir şekilde açıldı.
Özel Fuar Hastanesi’nde gerçekleştirilen müdahale sonrası sağlığına kavuşan İl Müdürü Karakaya, “Göğsümdeki ağrı çok şiddetliydi. Acil olarak Özel Fuar Hastanesi’ne geldim. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Önder Akci’ye şikayetimi anlattım. Hızlı şekilde yapılan tahliller sonrasında acil olarak anjiyoya alındım. Gerekli işlemler yapıldı. Başarılı bir şekilde beni sağlığıma kavuşturduğu için öncelikli olarak doktorumuza, beni yalnız bırakmayan her anımda yanımda olan Şükrü bey ve Dilber Hanıma, halkla ilişkiler sorumlusu Funda hanıma ve tüm servis hemşirelerine şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
Özel Fuar Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Önder Akci, göğüs ağrısının toplumumuzda sık rastlanan şikayetlerden biri olduğuna dikkat çekerek, göğüs ağrılarının hekimleri en çok endişelendiren ağrı tiplerinden biri olduğunu belirtti. Akci göğüs ağrılarının büyük bir çoğunluğunun kalp dışı nedenlere bağlı olabileceğini ifade ederek bu tarz ağrıların göğüs kafesindeki kaslar, sinirler, bağlar ve benzeri yapılara ait olabileceği gibi sindirim sistemi (safra kesesi, mide, yemek borusu vs) hastalıkları ile de ilgili olabileceği ifade etti.
Akci, göğüs ağrılarının nedeni her ne olursa olsun özellikle orta yaş ve üzerindeki kişilerde ortaya çıktığında mutlaka kalple ilgili olup olmadığının netleştirilmesi hayati önem arz taşıdığını sözlerine ekledi. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme