• Haberler
  • Genel
  • Müdür Ay, eşiyle şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti

Müdür Ay, eşiyle şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, göreve geldiği günden itibaren şehit aileleri ve gazilere gösterdiği yakın ilgi nedeniyle camianın gönlünde ayrı bir yer edinen İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay'ın ziyaretinin kendilerini çok memnun ettiğini açıkladı

Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Mahmut Ay, eşi Serap Ay’la birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Malil Gazi İsmail Kumartaşlı, dernek yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyesi şehit aileleri ve gazilerle dernekte biraya geldi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren İsmail Kumartaşlı, şöyle konuştu:

“Göreve geldiği günden itibaren şehit aileleri ve gazilere gösterdiği yakın ilgi nedeniyle camianın gönlünde ayrı bir yer edinen İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay’ın eşi Seray Ay hanımefendi ile birlikte ziyareti hepimizi çok memnun etti. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile yakından ilgilenen İl Emniyet Müdürümüz ve eşi hanımefendi 2016 yılında Şırnak Cizre’de şehit olan Şehit Polis Memuru Mehmet Dama’nın oğlu Enes ile yakından ilgilendi. Ziyaret sırasında Sayın Müdürümüze derneğimiz hakkında bilgi verdik. Tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve dua ile andık.”

Bakmadan Geçme