Mücbir sebep özrü – Kocatepe Gazetesi

Yurt genelinde 31 Mart 2015 tarihinde yaşanan genel elektrik kesintisi nedeniyle dün Afyonkarahisar’da (1.4.2015) tarihli yerel gazeteler yayınlamamıştır. Akşam saatlerinde şehrin bazı bölgelerine elektrik verilmesine rağmen devam eden elektrik git-gelleri nedeniyle bilgisayar sistemlerinin zarar görmesi ve matbaa makinalarındaki aksama nedeniyle gazeteniz Kocatepe de dün sizlere ulaştırılamamıştır. Mücbir sebep nedeniyle yaşanan bu aksaklıktan dolayı okurlarımızdan özür [&hellip]

Mücbir sebep özrü

Yurt genelinde 31 Mart 2015 tarihinde yaşanan genel elektrik kesintisi nedeniyle dün Afyonkarahisar’da (1.4.2015) tarihli yerel gazeteler yayınlamamıştır. Akşam saatlerinde şehrin bazı bölgelerine elektrik verilmesine rağmen devam eden elektrik git-gelleri nedeniyle bilgisayar sistemlerinin zarar görmesi ve matbaa makinalarındaki aksama nedeniyle gazeteniz Kocatepe de dün sizlere ulaştırılamamıştır. Mücbir sebep nedeniyle yaşanan bu aksaklıktan dolayı okurlarımızdan özür dileriz.
(Mücbir sebep: Hukukta görevin, taahhüdün ve sorumluluğun yerine getirilmesine engel teşkil edebilecek nitelikte bulunan haller)
Kocatepe

Bakmadan Geçme