• Haberler
  • Genel
  • Mübarek Ramazan'ı kutladılar – Kocatepe Gazetesi

Mübarek Ramazan'ı kutladılar – Kocatepe Gazetesi

Bugün itibariyle idrak edilen mübarek Ramazan-ı Şerif ayı nedeniyle yayınlanan mesajlarda Ramazan ayının hayırlara vesile olması temenni edildi RAMAZAN MÜSTESNA ZAMANBelediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ramazan ayı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Çoban 'İnsanların hem ibadetlerini daha yoğun olarak yerine getirdikleri hem de ihtiyaç sahiplerinin halini daha iyi anlayarak daha çok yardım eli uzattıkları bu ay, [&hellip]

Mübarek Ramazan’ı kutladılar

Bugün itibariyle idrak edilen mübarek Ramazan-ı Şerif ayı nedeniyle yayınlanan mesajlarda Ramazan ayının hayırlara vesile olması temenni edildi

RAMAZAN MÜSTESNA ZAMAN
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ramazan ayı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Çoban; “İnsanların hem ibadetlerini daha yoğun olarak yerine getirdikleri hem de ihtiyaç sahiplerinin halini daha iyi anlayarak daha çok yardım eli uzattıkları bu ay, paylaşma ve dayanışmaya vesile olan müstesna bir zamandır.
Ramazan paylaşma ve dayanışmaya vesile olan bir aydır. İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan ayının şehrimize, ülkemize ve İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.
SIKINTILAR SONA ERSİN
İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Salih Sel, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği, sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği mübarek Ramazan ayına kavuşulduğunu belirtti. Sel; “Bu manevi rahmet ikliminde barış, sevgi ve huzur içerisinde yaşayan milletimizin birlik ve beraberliğine yönelik her türlü iç ve dış tehdidin, şiddet ve terörün, bunların yol açtığı göz yaşı, acı ve feryatların son bulmasını diliyor, Ramazan ayının İslam Alemi’ne, aziz milletimize ve Afyonkarahisar halkına hayırlar getirmesini niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.
RAMAZAN’DA SAĞLIĞA DİKKAT
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, Ramazan ayına erişmenin mutluluk ve huzurunun yaşandığını kaydetti. Dr. Erenoğlu; “Ramazan sadece oruç ibadeti değil, aynı zamanda bütün ibadetlerin yoğunlaştırılarak yaşandığı, çok yönlü bir aydır. Ramazanda sağlıklı oruç tutmak için önce kendi sağlığımıza dikkat etmek gerekir. Özellikle son yıllarda, Ramazan’ın sıcak yaz günlerine denk gelmesi nedeniyle halkımızın sağlıklı bir oruç dönemi geçirmeleri için dengeli ve yeterli beslenmeleri, sıvı ihtiyaçlarının karşılanması yönünde önlemlerini mutlaka almalarını tavsiye ediyoruz. Diğer yandan özellikle diyabet, kalp, tansiyon ve diğer kronik hastalığı olanların mutlaka doktoru ile görüşmelerini, Ramazan’da beslenme önerilerini dikkate alarak ibadetlerini yerine getirmelerini de rica ediyoruz.” Dedi.
HAYIRLARA VESİLE OLSUN
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, bütün güzel hasletleriyle, İslam Alemi’nin, Türk Milletinin, Afyonkarahisarlıların mübarek Ramazan ayını kutladı. Aslan mesajında; “Orucun hararetiyle günahlarının yakılmasına, güz yağmurlarının yeryüzünü yıkadığı gibi, Ramazan orucunun da günahlardan yıkayıp temizlemesine, Müslümanların üzerindeki zulmün acı ve kederin kalkmasına vesile olmasını, Allah’tan dilerim.” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme