Muaythai'de şampiyonlar belli oldu

Muaythai Büyükler ve U-23 Ümitler İl Birinciliği müsabakaları Kocatepe Spor Kompleksi'nde yapılan karşılaşmalarla tamamlandı Afyonkarahisar Muaythai İl Temsilciliği 'Büyükler ve U-23 Ümitler Muaythai İl Seçmeleri' Kocatepe Spor Kompleksi'nde yapıldı. Yaklaşık 45 sporcunun katıldığı müsabakalarda sporcular il birincisi olmak için ringe çıktı. Yapılan maçlar sonucunda A Class kategorisinde 60 kilogramda Kübra Kocakuş, 51 kilogramda M. Şahin [&hellip]

Muaythai Büyükler ve U-23 Ümitler İl Birinciliği müsabakaları Kocatepe Spor Kompleksi’nde yapılan karşılaşmalarla tamamlandı

Afyonkarahisar Muaythai İl Temsilciliği “Büyükler ve U-23 Ümitler Muaythai İl Seçmeleri” Kocatepe Spor Kompleksi’nde yapıldı. Yaklaşık 45 sporcunun katıldığı müsabakalarda sporcular il birincisi olmak için ringe çıktı.
Yapılan maçlar sonucunda A Class kategorisinde 60 kilogramda Kübra Kocakuş, 51 kilogramda M. Şahin Demir, 57 kilogramda Enver Görgülü, 81 kilogramda Mehmet Yıldırım ve 63,5 kilogramda Abdullah Oğuz il birincisi oldu. U-23 kategorisinde ise 48 kilogramda Eda Oral, 67 kilogramda İzzet Şen, 81 kilogramda Osman Başçiftçi ve 60 kilogramda Murat Özdemir birinci oldu. İl birincisi olan sporcular 3-8 Şubat tarihleri arasında Nevşehir Kozaklı’da yapılacak olan Büyükler ve U-23 Ümitler (Bay-Bayan) Muaythai Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de yaptığı açıklama ile dereceye giren sporcuları tebrik ederek, Türkiye Şampiyonluğu yolunda başarılar diledi.

Bakmadan Geçme