• Haberler
  • Spor
  • Muaythaiciler başarıyla döndü – Kocatepe Gazetesi

Muaythaiciler başarıyla döndü – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Muaythai Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Söke Belediyesi'nin desteği ile organize edilen Minikler, Yıldızlar, Gençler Muaythai Türkiye Şampiyonası 29 Ocak Cuma günü saat 14.00'da Söke Spor Salonu'nda yapılan açılış töreni ile başlarken 7 Şubat tarihinde tamamlandı.7 Şubat günü tamamlanan şampiyonaya 81 ilden 2000 sporcu katılırken [&hellip]

Türkiye Muaythai Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Söke Belediyesi’nin desteği ile organize edilen Minikler, Yıldızlar, Gençler Muaythai Türkiye Şampiyonası 29 Ocak Cuma günü saat 14.00’da Söke Spor Salonu’nda yapılan açılış töreni ile başlarken 7 Şubat tarihinde tamamlandı.
7 Şubat günü tamamlanan şampiyonaya 81 ilden 2000 sporcu katılırken müsabakalar boyunca Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından 120 hakem, 15 yönetim kurulu üyesi, 20 organizasyon kurulu üyesi ve 50 teknik kurul üyesi görevlendirildi.
2000 kişinin katıldığı Türkiye Şampiyonası’nda 51 kilogramda Büyük Erkeklerde Kazım Köken Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Büyük bayanlarda 60 kilogramda finaldeki rakibine mağlup olan Kübra Kocakuş ikinci olmayı başardı. Büyükler Erkeklerde +91 kilogramda Sedat Çiftçi üçüncü oldu. Miniklerde Serhat Sıkı ve Sadettin Sıkı üçüncü oldu.
“MİLLİ TAKIMA
SPORCU VERDİK”
Milli takıma sporcu vermenin haklı gururunu yaşadıklarını belirten Muaythai Federasyonu İl Temsilcisi ve Şanlı Spor Kulübü İşletmecisi olan Serdar Şanlı, “Şanlı Spor Kulübü olarak katıldığımız 2016 Türkiye Şampiyonası’nda her sene olduğu gibi Afyonkarahisar’dan Milli takıma sporcu vermenin gururunu yaşıyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme