• Haberler
  • Gündem
  • Muaythai milli takım seçmelerine 350 sporcu katılıyor

Muaythai milli takım seçmelerine 350 sporcu katılıyor

Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde yapılan Muaythai Milli Takım seçmelerine 350 sporcu katılıyor. 15-17 Ağustos tarihleri arasında yapılan seçmelere katılan çocuklar ve gençler branşlarında seçilerek Muaythai Milli Takımda yer alacak

Haber

Spor kenti Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde Muaythai branşının en başarılı sporcuları Milli Takım seçmelerine katılacak. Yaklaşık 350 sporcunun katıldığı Muaythai Milli Takım seçmeleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda başladı. Geleceğin Şampiyonları’nın bulunduğu seçmeler, çocuklar ve gençler branşlarında gerçekleşiyor. Antrenörlüğünü Serdar Şanlı, Berkan Öner ve Kazım Köken’in yaptığı 10 Afyonlu sporcu da milli takıma girebilmek için mücadele edecek.

Milli mücadelenin kazanıldığı topraklarda böyle bir müsabakaya ev sahipliği yapmaktan onur duyduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, “Türkiye Muaythai Federasyon Başkanlığının yapacağı her organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırız. Bugün ve yarın yapılacak müsabakalar neticesinde ülkemizi dünya şampiyonasında temsil edecek sporcular belirlenecek. Ben bu organizasyonun yapımında emeği geçen Federasyon Başkanımıza ve ekibine, hakemlerimize, il temsilciliğimize teşekkür ediyor, tüm sporcularımıza ve antrenörlerine başarılar diliyorum” dedi.

“ALTIN MADALYA İLE BAYRAĞIMIZI GÖNDERE ÇEKECEKLER”

Federasyon Başkanı Hasan Yıldız, çocuklar ve gençler Milli Takım seçmeleri ile Dünya Şampiyonası’nda yarışacak sporcuların belirleneceğini ifade ederek, “Tüm sporcu ve antrenörlere başarılar dileyerek burada müsabakaları kazanan her sporcumuzun dünya şampiyonasında da altın madalya kazanarak ülkemizin bayrağını göndere çekeceklerine inanıyorum.”

Bakmadan Geçme