MS Derneği, hatıra ormanı kuruyor

Afyonkarahisar MS (Multipl skleroz) Hastaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kuruluşunun birinci yılında hatıra ormanı kurmak için ağaçlandırma faaliyeti yaptı. MS Dernekleri arasında ağaçlandırma faaliyeti düzenleyen ilk dernek Afyonkarahisar oldu Afyonkarahisar MS (Multipl skleroz) Hastaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Susuz Boğazı'nda ağaçlandırma faaliyeti yaptı. Etkinliğe çok sayıda MS hastası ve yakınları katıldı. Dernek Başkanı Prof. Dr. [&hellip]

MS Derneği, hatıra ormanı kuruyor

Afyonkarahisar MS (Multipl skleroz) Hastaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kuruluşunun birinci yılında hatıra ormanı kurmak için ağaçlandırma faaliyeti yaptı. MS Dernekleri arasında ağaçlandırma faaliyeti düzenleyen ilk dernek Afyonkarahisar oldu

Afyonkarahisar MS (Multipl skleroz) Hastaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Susuz Boğazı’nda ağaçlandırma faaliyeti yaptı. Etkinliğe çok sayıda MS hastası ve yakınları katıldı.
Dernek Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yaman yaptığı açıklamada “Derneğimizin temel amacı Afyon ve çevresinde yaşayan MS hastalarına yönelik eğitim, sosyal ve tedavi alanlarında etkinlikler düzenlemektir. Bu amaçla bölgemizde MS hastalarına farkındalık oluşturmak, ve hasta-hasta, hasta –hekim dayanışma ve sosyalleşme etkinlikleri düzenlemektedir.bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan ve destekleyen Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı’na, Ticaret Borsası Başkanlığı’na ve teşekkür ederim” dedi.
SOSYALLEŞME İMKANI SAĞLANIYOR
Afyonkarahisar MS (Multipl skleroz) Hastaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Murat Türksoy ise “MS hastalığının zaman zaman bizleri sosyalleşmede kısıtladığını biliyoruz ama bu gün yağmura ramet gelen tüm MS hastası arkadaşlara teşekkür ederim. MS hastalığı farkındalık etkinliklerimiz devam edecek. Bizler her hastalıkta olduğu gibi birlikte ve mutlu olduğumuz dönemlerde her işi yapabileceğimize inanıyoruz. Afyon Kocatepe Üniversitesi Nöroloji Ana Bilim Dalı’nda görev yapan doktorundan temizlik görevlisine kadar herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme