• Haberler
  • Genel
  • MPAL'dan yeni yıl etkinliği – Kocatepe Gazetesi

MPAL'dan yeni yıl etkinliği – Kocatepe Gazetesi

Milli Piyango Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği yeni yılı düzenlediği etkinlikle kutladı. Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Günay Kart ve Yönetim Kurulu'nun yer aldığı etkinlikte Milli Piyango Anadolu Lisesi Müdürü Muhittin Özaşkın ve okul öğretmenleri hazır bulundular 'Emeği geçenleri kutluyorum'Etkinlikte söz alan Milli Piyango Anadolu Lisesi Müdürü Muhittin Özaşkın, böyle bir etkinliği gerçekleştiren Okul [&hellip]

MPAL’dan yeni yıl etkinliği

Milli Piyango Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği yeni yılı düzenlediği etkinlikle kutladı. Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Günay Kart ve Yönetim Kurulu’nun yer aldığı etkinlikte Milli Piyango Anadolu Lisesi Müdürü Muhittin Özaşkın ve okul öğretmenleri hazır bulundular

“Emeği geçenleri kutluyorum”
Etkinlikte söz alan Milli Piyango Anadolu Lisesi Müdürü Muhittin Özaşkın, böyle bir etkinliği gerçekleştiren Okul Aile Birliği üyelerine teşekkür ettiğini belirterek: “Okul idaresi, öğretmenlerimiz ve Okul Aile Birliği üyelerimizi bir araya getiren bu etkinlikten dolayı çok mutluyum. Bu tarz etkinlikler sayesinde bir araya geliyor ve kaynaşıyoruz. Velilerimizle öğretmenleri-miz, her şeyimiz olan çocuklarımızın başarıları açısından sürekli irtibat halinde bulunmalı. Okul Aile Birliğimizin tüm üyelerini kutluyorum” şeklinde konuştu.
Okul Müdürü Özaşkın’ın konuşmasının ardından tüm katılımcılara Afyonkarahisar’ın yöresel lezzeti keşkek ve ekmek kadayıfı ikramında bulunuldu.
Yemek sonrası toplantı yapıldı
Yemek sonrasında Aile Birliği Yönetimi toplanarak görev dağılımını gerçekleştirdi. Toplantıda 2011 yılının değerlendirilmesi yapıldı ve 2012 yılında yapılacak olan faaliyetler değerlendirildi. Toplantıyı değerlendiren Milli Piyango Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Günay Kart, öğretmen aile ve öğrenci arasında bütünleşmeyi sağlamanın çok önemli olduğunu belirterek; “Milli Piyango Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği güçlü üyeleri ile birlikte özellikle motivasyona yönelik çalışmaları ön planda tutarak okulun, öğretmenlerin ve öğrencilerin yanında olduğunu hissettiriyor” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme