• Haberler
  • Genel
  • MP adaylarını görücüye çıkardı – Kocatepe Gazetesi

MP adaylarını görücüye çıkardı – Kocatepe Gazetesi

MP İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında Belediye Başkan adaylarının tanıtımı yapıldı Toplantının açılış konuşmasını Millet Partisi (MP) İl Başkan Vekili Himmet Kasal yaptı Türkiye’nin iyiden iyiye bol komedili, trajik, drama, aksiyon ve heyecanlı bir seçim atmosferine girdiğini söyleyen Kasal, ülke genelinde bir tiyatro sergilendiğini ifade etti. Toplantıda MP’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Selahattin Genç, Büyükkalecik [&hellip]

MP adaylarını görücüye çıkardı

MP İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında Belediye Başkan adaylarının tanıtımı yapıldı Toplantının açılış konuşmasını Millet Partisi (MP) İl Başkan Vekili Himmet Kasal yaptı

Türkiye’nin iyiden iyiye bol komedili, trajik, drama, aksiyon ve heyecanlı bir seçim atmosferine girdiğini söyleyen Kasal, ülke genelinde bir tiyatro sergilendiğini ifade etti. Toplantıda MP’nin; Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Selahattin Genç, Büyükkalecik Belediye Başkan adayı Mustafa Çıngırak, İscehisar Belediye Başkan adayı Kamil Alp, Sandıklı Belediye Başkan adayı Abdülkadir Çakıroğlu’nun tanıtımı gerçekleştirildi.
BEKLENTİ BASINDA
FAZLACA YER ALMAK
MP İl Başkan Vekili Himmet Kasal, bir tarafta milletin vergileriyle oluşturulan hazineden trilyonları devşiren iri kıyım üç dört parti ile kendi yağıyla kavrulmaya çalışan idealist, gayretli ama sesini duyuramayan 20 civarında parti bulunduğunu söyledi. İlk etaptaki partilerin ikinci perdeye başladıklarını ifade eden Kasal; “Diğerleri daha tiyatro binasına yeni yeni giriyorlar. Bu barajlı haksız hazine yardımlı demokrasi oyununda iyilerin güzellerin ortaya çıkması yasaktır. Kendileri çalıp kendileri oynayacaklar ve senin istediğini değil kendi istediklerini seçtireceklerdir. Aziz milletimizden daha adil demokratik ve muhteşem Türkiye için bu oyunu bozmasını bekliyoruz. Değerli mahalli basın mensuplarından da parlemento dışı muhalefet partilerine imkanlar ölçüsünde daha fazla yer vermesini ümit ediyoruz.” dedi.
“MP ADAYLARI DAHA ÜSTÜN”
Mareşal Fevzi Çakmak’tan Osman Bölükbaşı ve Aykut Edibaili’ye uzanan MP’nin muhteşem Türkiye idealinin sahibi olduğunu belirten Himmet Kasal, partisi adaylarının milletin içinden gelen, sevilen sayılan vizyon sahibi adaylar olduğunu kaydetti. Kasal; “MP adayları bol imkanlarla yarışı önde götürmeye çalışan iri kıyım parti adaylarından fikir, bilgi kültürel anlayış bakımından üstündür. Basın mensuplarından gösterilmek istenmeyenleri millete göstermelerini haberciliğin gereği olarak bekliyoruz.” diye konuştu.
OTOPARK ACİL SORUN
MP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Selahattin Genç, seçimi kazanması halinde gerçekleştirmeyi planladığı vaatleri hakkında bilgiler verdi. Vaatlerinin ilin birçok sorununa çözüm olacağını iddia eden Genç; “Önce halkımızın ahiret yurdunu teminat altına alacağız. Yeni mezar alanı üretip ücretsiz mezarlık vereceğiz. Karşıyaka, Eşrefpaşa, Fatih, Sahipata, Ataköy, mahallelerinin imar planını değiştirip, 5 ve 7 katlı bina yapımına izin verip konut sorununu çözeceğiz. Otopark sorunu Afyon’un en büyük sorunu. Birkaç yıl sonra, Afyon yaşanmaz hale gelecek. Onun için acilen otopark sorunu halledilmeli. Kent meydanının altına en az üç katlı otopark; üstüne de yeşil alan yapacağız. Uydukentin tek tip projesini değiştirip daha modern yapıların oluşumuna izin vereceğiz. Afjetin şehrin tamamına yayılacak hale getirilmesi için çaba gösterip, şehrin Konya tarafını Heybeli kaplıcalarından ısıtacağız.” şeklinde konuştu.
“AFYON BİZİMLE
DAHA GÜZEL OLACAK”
MP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Selahattin Genç, çimento fabrikasının taşınmasından sonra oluşacak imarda şehrin silüetine zarar vermeyecek yapılandırma planladıklarını aktardı. Genç sözlerine şöyle devam etti: “Belediye imkanlarını patronca değil; hak hukuk ölçüsüyle ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız. Eğer imkanlarımız yeterse; Hıdırlık-Kale-Sarıkız arası teleferik yaparak şehrimize turistik bir heyecan katacağız. Kentsel dönüşüm de halkımızı mağdur etmeyeceğiz. Afyonkarahisar da acilen toplu taşıma sektörüne geçireceğiz yoksa Afyon da insanlar hava kirliliğinden toplu ölüme gidecek Allah korusun. Fiili kavşaktan, Sahipata Şehitler Cami önüne açılan yol acilen hayata geçirilecek. Akarçay projesini tekrar gözden geçirilip eksiklikler tamamlanacak. Halkımız için tehlike arzeden yerler, durumlar iyileştirilecek. Afyon-İzmir karayolu 13. kilometredeki, su arıtma tesisinde 50 yıl sonra su arıtması için rezerv tutulan alana güneş enerjisi pilleri kurulacak. Elde edilen enerjiyle su birim fiyatlarının düşürülmesi sağlanacak. Afyonkarahisar bizimle daha güzel olacak. ” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme