Motorcular, ilimizdeydi – Kocatepe Gazetesi

Ayanizi Şenlikleri'ne katılmak üzere ilimize gelen motokrosçular, Ayazini'ne geçmeden önce Anıtpark önünde toplandı Afyon Motorsiklet Kulübü'nün öncülüğünde gerçekleşen gösteride AFMOK Başkanı Mehmet Ödemiş, Ankara Motorist Motorsikletçiler Derneği Başkanı Onur Kuraner'e teşekkür plaketi verdi. Törende konuşan Mehmet Ödemiş, 'Amacımız, hobi olarak kullandığımız motosikletleri, kimseyi rahatsız etmeden kullanmak. Buraya toplanma amacımız da 5-6 Haziran Ayazini Kültür Sanat [&hellip]

Motorcular, ilimizdeydi

Ayanizi Şenlikleri’ne katılmak üzere ilimize gelen motokrosçular, Ayazini’ne geçmeden önce Anıtpark önünde toplandı

Afyon Motorsiklet Kulübü’nün öncülüğünde gerçekleşen gösteride AFMOK Başkanı Mehmet Ödemiş, Ankara Motorist Motorsikletçiler Derneği Başkanı Onur Kuraner’e teşekkür plaketi verdi. Törende konuşan Mehmet Ödemiş, “Amacımız, hobi olarak kullandığımız motosikletleri, kimseyi rahatsız etmeden kullanmak. Buraya toplanma amacımız da 5-6 Haziran Ayazini Kültür Sanat Şenliği nedeniyle bizleri kırmayıp Ankara’dan buraya kadar gelen dostlarımız ve Ayazini Belediyesi Atilla Kızıldere adına teşekkür ederim. Aynı zamanda bu organizyonun gerçekleştirilmesinde yardımlarını esirgemeyen ANG Ajans’a da teşekkür ediyorum” dedi.
Açıklamanın ardından motorcular, Anıtpark-Bankalar Caddesi-Yeşilyol Caddesi güzergahını takip ederek Ayazini’ne gittiler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme