• Haberler
  • Spor
  • Motorcu kadınlar Ayazini'nde konakladı – Kocatepe Gazetesi

Motorcu kadınlar Ayazini'nde konakladı – Kocatepe Gazetesi

11 gezgin kadın motorcu Afyonkarahisar'da buluşup Frig Vadisi'nde keşfe çıktı. Afyonkarahisar’dan hep birlikte Ayazini'ye ulaşan kadın motorcular burada Avdalaz Kalesi ve antik alanları gezdikten sonra Göynüş Vadisi'nde Tanrıça Kibele’nin izlerini sürdüler.Daha sonra Bayramaliler Peri bacalarında enfes bir doğada gezinti yapan kadın motosikletliler Emre golünde muhteşem gün batımını izledi.Akşam ise Ayazini köy evlerine misafir olan kadınlara [&hellip]

11 gezgin kadın motorcu Afyonkarahisar’da buluşup Frig Vadisi’nde keşfe çıktı. Afyonkarahisar’dan hep birlikte Ayazini’ye ulaşan kadın motorcular burada Avdalaz Kalesi ve antik alanları gezdikten sonra Göynüş Vadisi’nde Tanrıça Kibele’nin izlerini sürdüler.
Daha sonra Bayramaliler Peri bacalarında enfes bir doğada gezinti yapan kadın motosikletliler Emre golünde muhteşem gün batımını izledi.
Akşam ise Ayazini köy evlerine misafir olan kadınlara evlerini açan Ayazini köylü kadınları tarafından şalvar ve köy kıyafetleri giydirildi. Köylülerle birlikte ateş başında toplanan kadın motorcular maniler ve türküler eşliğinde unutulmaz bir eğlence yaşadı.
Eğlence sonrası çeşitli köy evlerine misafir olan kadınlar ertesi sabah yaptıkları köy kahvaltısı ile köylüler tarafından uğurlandı. Motorcu kadınlar, Frig Vadilerini gezmelerinin yanı sıra ilk kez köy evlerinde konaklayıp böyle bir köy deneyimi yaşadıklarını ve son derece mutlu olduklarını söyledi.  Tekrar gelmeyi iple çekeceklerini söyleyen motorcu kadınlar, Ayazini halkıyla vedalaştı ve köyden ayrıldı.
Motosikletli gezgin kadınları evlerinde ağırlayan köylüler ise bu buluşmadan son derece mutlu olduklarını ve köylerini tanıtma fırsatı bulduklarını söyledi.

Bakmadan Geçme