Morca: MHP'de istifa yok! – Kocatepe Gazetesi

MHP Emirdağ ilçe Başkanı Ceylan Morca MHP'den 6 kişinin istifa ederek AK Parti'ye geçtiği haberlerinin yalan olduğunu iddia etti Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) kimsenin istifa etmediğini ifade eden MHP Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca, 'AKP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Sezen'in basına gösterdiği istifa dilekçesini şaşkınlıkla gördük. Parti üyemiz olmayan birisi nasıl istifa etti anlayamadık. Sezen'in [&hellip]

Morca: MHP’de istifa yok!

MHP Emirdağ ilçe Başkanı Ceylan Morca
MHP’den 6 kişinin istifa ederek AK Parti’ye geçtiği haberlerinin yalan olduğunu iddia etti

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) kimsenin istifa etmediğini ifade eden MHP Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca, “AKP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Sezen’in basına gösterdiği istifa dilekçesini şaşkınlıkla gördük. Parti üyemiz olmayan birisi nasıl istifa etti anlayamadık. Sezen’in düştüğü bu durum nedeniyle çok üzgünüz” dedi.
Emirdağ’da MHP’den 6 kişinin istifa ederek AKP’ye geçtiği iddia edilerek bu kişilere AKP Milletvekili Ali Özkaya tarafından rozet takıldığını hatırlatan Morca, MHP’den istifa ederek AKP’ye geçtiği söylenen kişilerden yalnızca birini tanıdığını söyledi.
“ÜZÜNTÜ VERİCİ”
Morca, “4 dönemdir MHP ilçe başkanıyım 6 kişiden yalnızca birisi partimize üyelik için başvuru yapmıştı. Ancak başvurusu kabul edilmedi. Parti üyemiz olmayan kişilerin MHP’den nasıl istifa ettiklerini bir türlü anlayamadık. Zaten geri kalan 5 kişiyi de tanımam” dedi.
AKP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Sezen’in basına gösterdiği istifa dilekçesi hakkında açıklama yapan Morca, “Partimize Edizcan Deceli isimli şahıs geçmiş dönemlerde üyelik için MHP’ye başvuru yaptı. Ancak partimize üye yapılmamıştır. Sanırım Deceli üye olduğunu sanarak istifa mektubu göndermiş. İl Başkan Yardımcısı Sezen’in basına gösterdiği dilekçe budur. Bir İl Başkan Yardımcısının bu duruma düşmesi hangi partiden olursa olsun üzüntü vericidir. Zaten AKP rozeti takılan 1 kişide sosyal medyadan açıklama yaparak MHP ile bugüne kadar hiçbir bağının olmadığını söyledi. Sezen’in bundan sonra daha dikkatli davranacağını ümit ediyoruz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme