• Haberler
  • Spor
  • Mor-beyazlıların yeni antrenörü Gülpınar: Jetler Gülpınar ile anlaştı

Mor-beyazlıların yeni antrenörü Gülpınar: Jetler Gülpınar ile anlaştı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor'a yeni teknik adam geldi. AFJET Afyonspor daha önce Ankaragücü, Başakşehir'de futbol oynayan, Başakşehir'de Abdullah Avcı'nın Teknik Direktör Yardımcılığı'nı yapan ve 2017-18 futbol sezonuna Başakşehir ile başlayan Serhat Gülpınar ile anlaşma sağladı.Antrenman öncesinde takımla birlikte tesislere gelen Teknik Adam Gürpınar, takımı daha önce 6-7 maçta izledi. Denizlispor'dan [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’a yeni teknik adam geldi. AFJET Afyonspor; daha önce Ankaragücü, Başakşehir’de futbol oynayan, Başakşehir’de Abdullah Avcı’nın Teknik Direktör Yardımcılığı’nı yapan ve 2017-18 futbol sezonuna Başakşehir ile başlayan Serhat Gülpınar ile anlaşma sağladı.
Antrenman öncesinde takımla birlikte tesislere gelen Teknik Adam Gürpınar, takımı daha önce 6-7 maçta izledi. Denizlispor’dan takım arkadaşı olan İbrahim Çelik’ten dolayı Afyonspor’u 1,5 yıldır takip ettiğini aktaran Gülpınar, “Sezon başını Bugsaşspor’da geçirdim. Daha öncesinde 1,5 sene Başakşehir Futbol Kulübü’nde Abdullah Avcı’nın Yardımcılığını yaptım. Buraya gelmemin amacı İbrahim Çelik’tir. Kendisiyle zaten Denizlispor’da berabere oynadık. Ondan dolayı göreve gelmeyi severek kabul ettim. Ayrıca AFJET Afyonspor’da olmak benim büyük gurur verici” dedi.
“BU TAKIM GRUBUN EN İYİSİ”
AFJET Afyonspor’un grubun en iyi takımı olduğunu söyleyen Gürpınar, “AFJET Afyonspor, bence bu grubun en iyi takımı diyebilirim. Çünkü diğer takımları da takip ediyorum. Kadro kalitesi ve birlik beraberlik havasında burada bir aile havası var. Bence bu gerçekten çok önemli bir durumdur. Ücretler konusunda en iyi takımı yapabilirsin ama havayı yakalamak maddiyatla olacak bir şey değil, 1-2 hafta belki istenilmeyen sonuçlar alınmış olabilir ama bu kısa sürede çözülebilecek bir durum olarak gözüküyor” ifadesine yer verdi.
Takıma futbol öğretmeye değil ufak dokunuşlar yapacağına dikkat çeken Gürpınar, “Ufak dokunuşlarla takıma yardımcı olmaya geldik. İnşallah bunu da sonuçlara yansıtarak ligin sonunda ipi göğüsleyen tarafın AFJET Afyonspor olacağına yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.
“90 DAKİKA DESTEK BEKLİYORUZ”
Takımın 90 dakika desteğe ihtiyacı olduğunu belirten Gürpınar, “Afyonspor taraftarı gerçekten mükemmel. Bu da bizim için çok büyük avantaj oluyor. Çünkü buraya gelen takımlar zorlu bir deplasmana geldik havasıyla geliyor. Dezavantaj olarak ise, gelen takımlar buraya konsantre olarak gelecektir. İçerdeki o coşkulu taraftarı gördüğünde belki daha da maça odaklanacaklardır. Bizim oyuncu kalitesinin bunun üstesinden gelebilecek bir yapıya sahip olduğunu herkes biliyor. Kritik haftalara girildiğinden dolayı taraftarlarımızın daha çok destek vermesini bekliyoruz. Bu takımın başarısı, kurulması hepsi Afyon halkı için yapılıyor. O yüzden son olarak taraftarlarımızın bizleri 90 dakika boyunca desteklemesini istiyoruz. Ben daha önce Tuzlaspor ve Sivas Belediyespor maçlarını canlı olarak izledim” diye konuştu.
“SERHAT HOCA İLE YOLUMUZA
 DEVAM EDECEĞİZ”
Serhat hoca ile anlaşma sağladıklarını aktaran AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, “Serhat Gülpınar ile anlaştık. Biz daha önce de kendisini düşünüyorduk ama iyi giden bir takıma başka bir el değsin istemedik. Fakat sonradan birkaç maçta talihsiz bir şekilde beraberlik ve mağlubiyet yaşadık. Şimdi Serhat hoca ile yolumuza devam edeceğiz. Zaten uzun yıllar Denizlispor’da, Başakşehir’de oynamış. Başakşehir’de Abdullah Avcı’nın yardımcılığı görevinde bulunmuş, karakterli bize uyan bir kardeşimiz. Serhat hoca ile anlaştık. Göreve başladı kendisi de, ilk etapta sezon sonuna anlaştık. Sonrasına bakacağız. Sezon başında Bugsaşspor’la göreve başladı” dedi.
“BU TAKIMA DESTEK
VERMELERİ LAZIM”
AFJET Afyonspor’un sadece desteğe ihtiyacı olduğunu belirten Başkan Sel, “Çok acayip bir detay var ayrıca, Bugsaşspor bizim en pahalı oyuncumuzun 2.7 katı para vermişler. Benim en pahalı oyuncumun 2,7 katı para vermişler. Seyredenlerin hepsi, hoca, hepsi hakem, onun için biz elimizden geleni yapıyoruz. Herkes içini ferah tutsun. Böyle bir takıma destek vermeleri lazım. Biz her sene çıkacağız demedik. 10 senelik bir yol belirledik, ama bu sene de çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
“ÇOK BÜYÜK ŞEYLER DÖNMEYE BAŞLADI”
Lig’de çok büyük oyunlar döndüğüne dikkat çeken Başkan Sel, “Hiç ummadığınız şeyler oluyor. Dün Kastamonu’nun Kulüp Başkanı aradı. Menemen maçında olan hadiseleri ve kural hatalarını anlattı. Alakasız bir şekilde top bizde onların ceza sahası içinde yerde kaldı, penaltı ve kırmızı kart olması lazım, hakem pozisyonu dışarıya çıkardı, çift vuruş ve sarı kart verdi dedi. Yani çok büyük şeyler dönmeye başladı. Ama biz de boş durmuyoruz. En üst yere kadar ulaştık şu ana kadar. Bunu herkesin bilmesinde fayda var. Biz en üst makama kadar ulaştık. Yani millet bizi boş duruyor sanmasın” ifadesine yer verdi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme