• Haberler
  • Spor
  • Mor beyazlılar Afyon'a geliyor – Kocatepe Gazetesi

Mor beyazlılar Afyon'a geliyor – Kocatepe Gazetesi

orduolay.com'dan Çetin Gümüş'ün haberine göre Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) şampiyon olarak 3. Lig'e yükselen Yeni Ordupsor, sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Çalışmalarına Ordu'da başlayan ardından Kızılcahamam'a giderek 10 gün boyunca kamp yapan mor-beyazlıların yeni rotası Afyonkarahisar oldu. Dün Ordu'daki çalışmalarına bir günlük ara veren Ordu, bugün kaldığı yerden çalışmalarına devam edecek. Sabah ve akşam olmak üzere çift [&hellip]

orduolay.com’dan Çetin Gümüş’ün haberine göre Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyon olarak 3. Lig’e yükselen Yeni Ordupsor, sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Çalışmalarına Ordu’da başlayan ardından Kızılcahamam’a giderek 10 gün boyunca kamp yapan mor-beyazlıların yeni rotası Afyonkarahisar oldu. Dün Ordu’daki çalışmalarına bir günlük ara veren Ordu, bugün kaldığı yerden çalışmalarına devam edecek. Sabah ve akşam olmak üzere çift idman yapacak olan Yeni Orduspor, yarın ise Afyon kampına doğru yola çıkacak. Burada 10 gün boyunca kamp yapacak olan Ordu temsilcisi, ağırlığını hazırlık maçlarına verecek.
Kadrolarına üç oyuncu takviyesi yapacaklarını söyleyen Yeni Orduspor Futbol Şube Sorumlusu Ertan Bakır, “Şu anda 1. Lig ve 2. Lig’den 3 oyuncuyla görüşme içerisindeyiz. Kulüpleriyle anlaşmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu oyuncuları netleştirip, takımımıza kazandırmak istiyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme