• Haberler
  • Genel
  • 'Montajcı diyenlerin kaset kumpasıyla o koltukta oturduğu biliniyor'

'Montajcı diyenlerin kaset kumpasıyla o koltukta oturduğu biliniyor'

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurduneseven, CHP Lideri Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun attığı 'montajcî' başlıklı tweetini yorumladı. Yurdunuseven, 'Montajcı diyenlerin kaset kumpasıyla o koltukta oturduğu biliniyor.' dedi. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in düzenlediği toplantıda Zeybek'e başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. 'MİLLETVEKİLLERİ ANKARA AYAĞINDA DESTEK [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurduneseven, CHP Lideri Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun attığı “montajcî” başlıklı tweetini yorumladı. Yurdunuseven, “Montajcı diyenlerin kaset kumpasıyla o koltukta oturduğu biliniyor.” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in düzenlediği toplantıda Zeybek’e başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

“MİLLETVEKİLLERİ ANKARA AYAĞINDA DESTEK VERİYOR”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in “Hizmet Dolu 1299 Gün” başlıklı kitabının mutlaka incelenmesi gerektiğini belirten Yurdunuseven, “Belediye Başkanımız hizmetlerini ‘Hizmet Dolu 1299 Gün’ başlıklı kitapta anlattı. Bu kitabın mutlaka okunmasını tavsiye ediyorum. Afyonkarahisarlılar ki bugüne kadar taş üstüne taş koyan herkese çok teşekkür ederiz. Tabii bazı da yanlış anlamlar var. Bazı şeyleri düzeltmekte fayda görüyorum. Milletvekillerinin çalışmadığı, milletvekillerinin hizmet etmediği, milletvekillerinin ne işe yaradığı şeklinde bazılarının kafasında soru işaretleri var. Ama burada gördüğünüz gibi yapılan hizmetlerle milletvekilleri genel görevi nedir? Milletvekilleri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ülkemizle ilgili kanun çalışması yapar. Orada komisyonlar vardır, çalışmalar yapar, onların eksiklerini yanlışlarını düzelterek kanunun meclisten çıkmasını sağlar. Sonra kendi çalışma bölgesinde, seçim bölgesinde yapılan faaliyetlere destek olur. İşte burada yapılan bu faaliyetlere başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanlıklarımız ve bizler destek oluyoruz. Bir taş üstüne bir taş daha koymak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yoksa tek başına yerel yönetimleri bırakırsanız kolay bir şey değil. Bunların Ankara ayağında da hem milletvekillerimizin hem bakanlarımızın nezdinde bizlerin destek olması lazımdır. Bizlerin arkasında durup bu hizmetleri Afyonkarahisar’da seçim bölgemize kazandırmamız lazımdır.” dedi.

“20 YILDA YAPILAN HİZMETLERİN KARŞILIĞI ERDOĞAN’A DESTEK VERİLMELİ”

Genel siyasetle ilgili değerlendirmede bulunmak istediğini belirten Yurdunuseven şöyle konuştu: “Genel siyasetle ilgili birkaç şey söylemek istiyorum. 14 Mayıs tarihinde ilk tur Cumhurbaşkanı seçimiyle ilgili olarak Afyonkarahisar’a çok teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımıza 63,8 gibi bir oyla destek verildi. Bundan halkımıza çok teşekkür ederim. Ama süreç bitmedi. 28 Mayıs Pazar günü itibariyle tekrar sandığa gideceğiz. Her zaman söylediğimiz şudur. Öncelikle vatandaşlarımıza beyanda bulunuyoruz. Diyoruz ki gidin sandıkta iradenizi gösterin. Hangi partiye hangi tarafa nereye uyuyorsanız oy verin. Ama öncelikle gidin demokratik hakkınızı beş yılda da olsa, üç yılda da olsa kullanın. İradenizi sandığa yansıtın. Her zaman söylediğimiz gibi sandıktan çıkacak sonuç başımızın tacıdır. Ama Türkiye’nin son 20 yılında yapılanlar ve Afyonkarahisar’ın son 20 yılda gördüğü hizmet karşılığında sandığa giderek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Afyonkarahisar’ın desteklerini talep ediyoruz.”

“ESER SİYASETİYLE DEVAM EDİYORUZ, SÖZ UÇAR ESER KALIR”

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Özkaya şunları kaydetti: “Sayın Kılıçdaroğlu ‘montajcı’ diye bir tweet atmış. Tabii kimlerin montajcı olduğunu, kimlerin kaset pompasıyla şu anda koltukta oturduğunu milletimiz çok iyi biliyor. Hatta İnce’yi nasıl bir kaset kumpasına sokup adaylıktan çektiğinizi milletimiz çok iyi biliyor. Onun için öncelikle başkasının yoğurduna ekşi diyenlerin kendi yoğurtlarına bir bakması lazımdır. Daha birkaç ay öncesine kadar Victoria diye tabir edilen zafer işaretini, iki parmakla yapılan zafer işaretini gösteriyorlardı. Fazla milliyetçilik akımlarında, doğuya gittiklerinde ‘Kürdistan’la miting yapıyoruz.’ diyerek o video işaretini gösterenler şimdi nasıl evrildiler? Önce dua ederek avuç açtılar. Şimdi de geldiler. Bozkurt işaretiyle milliyetçiyiz demeye çalışıyorlar. Tabii bunların hepsini vatandaşlarımız görüyor, biliyor. Onların ne olduklarını vatandaşlarımız çok iyi biliyor. İnşallah 28 Mayıs Pazar günü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğimiz destekle nasıl 1453 tarihinde 29 Mayıs’ta Fatih’in İstanbul fethiyle yeni bir çağ açıldıysa biz de inşallah 29 Mayıs sabahında Türkiye’yi yeni bir çağa götürecek Türkiye Yüzyılını başlatmak istiyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi eser siyasetiyle devam ediyoruz. Söz uçar eser kalır diyoruz.”>> Şeyda YEŞİLÇAY’ın Haberi

Bakmadan Geçme