• Haberler
  • Genel
  • Mondi’deki konuşmada sürpriz – Kocatepe Gazetesi

Mondi’deki konuşmada sürpriz – Kocatepe Gazetesi

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Gazlıgöl Caddesi’ndeki Mondi mağazasının açılışında büyük bir sürpriz yaşadı Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Gazlıgöl Caddesi’nde bulunan ve Mondi’nin ülke genelindeki 410’uncu mağazası olan işletmenin açılış törenine katıldı. Burada bir konuşma yapan Mondi Genel Müdürü İzzet [&hellip]

Mondi'deki konuşmada sürpriz

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Gazlıgöl Caddesi’ndeki Mondi mağazasının açılışında büyük bir sürpriz yaşadı

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Gazlıgöl Caddesi’nde bulunan ve Mondi’nin ülke genelindeki 410’uncu mağazası olan işletmenin açılış törenine katıldı. Burada bir konuşma yapan Mondi Genel Müdürü İzzet Sümer, konuşmasında Mustafa Boydak’a sürpriz yaptı. Boydak’ın Afyonkarahisar’ın birçok özelliğinden bahsettiğini hatırlatan Sümer, “Kayseri ile Afyonkarahisar arasında sucuk rekabeti vardır. Afyon, sucukta Kayseri’den daha başarılı” dedi. Bu cümle., törene katılanlar arasında gülüşmelere neden oldu.
Mondi mağazasının işletmecisi Kamil Ayvalı ise mensubu bulunduğu Fehmioğlu Mobilya’nın, mobilyacılıkta 40’ıncı yılını kutladığını kaydetti. 1000 metrekarelik bir Mondi mağazası açtıklarını belirten Ayvalı, hizmet kalitesinin her geçen gün artığına dikkat çekti.
Afyonkarahisar Belediye Başkanvekili Mustafa Albay ise Fehmioğlu Mobilya’nın kalitesinin ispatlandığına dikkat çekti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme