• Haberler
  • Spor
  • Modifiyede Afyonlular'dan 4 kupa – Kocatepe Gazetesi

Modifiyede Afyonlular'dan 4 kupa – Kocatepe Gazetesi

Kütahya Belediyesi'nin desteğiyle Kütahya-Eskişehir karayolunun 2’nci kilometresindeki fuar alanında düzenlenen etkinlik yoğun ilgi gördü. Türkiye’nin çeşitli illerinden modifiyeli araçları ile gelen katılımcılar, burada otomobillerini tanıttı. Afyonkarahisar'dan etnikliğe 40'tan fazla araç katıldı.Etkinlik kapsamında Afyonkarahisar'dan yarışmaya katılan araçlar 'Desibel', 'En Güzel Modifiye Araç' ve 'En Güzel Ticari Araç' kategorilerinde yarışmalara katıldı. 'Basıklık' ve 'Klasik' dallarında Afyonlular yarışmalara [&hellip]

Kütahya Belediyesi’nin desteğiyle Kütahya-Eskişehir karayolunun 2’nci kilometresindeki fuar alanında düzenlenen etkinlik yoğun ilgi gördü. Türkiye’nin çeşitli illerinden modifiyeli araçları ile gelen katılımcılar, burada otomobillerini tanıttı. Afyonkarahisar’dan etnikliğe 40’tan fazla araç katıldı.
Etkinlik kapsamında Afyonkarahisar’dan yarışmaya katılan araçlar “Desibel”, “En Güzel Modifiye Araç” ve “En Güzel Ticari Araç” kategorilerinde yarışmalara katıldı. “Basıklık” ve “Klasik” dallarında Afyonlular yarışmalara katılmadı. Desibel kategorisinde yarışan 03 VE 123 plakalı Audi A3 aracı ile Mahmut İnceefe kendi klasmanında birinci oldu. En Güzel Ticari kategorisinde yarışan 03 VP 816 plakalı Kango aracı ile Kamil Çengelci üçüncü oldu. En Güzel Modifiye Araç kategorisinde Stuart isimli Nissan 240 SX aracı ile İsmail Bırtıl ikinci olurken, Civic marka 41 NG 593  plakalı aracıyla Muhammet Çetin üçüncü oldu.
Afyonkarahisar’dan “7. Otomobil Modifiye Etkinliği”ne katılan Modifiye Kulüp Afyon (MCA), Fly Poppy Work’s ve Bezginoğlu Sounds’a teşekkür plaketi taktim edildi.
Afyonkarahisar’dan yarışmaya katılan Modifiye Kulüp Afyon Yöneticileri, “Bizler modifiyeyi yaşam tarzı haline getirdik. Bizlere her türlü desteği sağlayan Hacı Şakir Tuning, Prochip Tuning, Bezginoğlu Sounds, Clean Art Nano yıkama, Akyel Sound, Altıntepe Oto boya, Erkoçak Elektrik’e teşekkürlerimizi sunarız.” ifadesini yer verdi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Bakmadan Geçme