Mobil PTT hizmette – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir, PTT işlemleri hakkında bilgi verdi. Örsdemir, 'Kuruluş olarak yapmış olduğumuz Kişisel Pul hizmetleri ile sosyal anlamda evlilik, düğün, sünnet gibi özel günlerde kültürel anlamda festivallerde, ticari anlamda fuar ve benzeri organizasyonların Türkiye ve Dünya çapında tanıtımında katkı sağlamaya yönelik çalışmaların yanı sıra en son projelerimizden biri olan ve halkımızın ihtiyaçlarını [&hellip]

Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir, PTT işlemleri hakkında bilgi verdi. Örsdemir, “Kuruluş olarak yapmış olduğumuz Kişisel Pul hizmetleri ile sosyal anlamda evlilik, düğün, sünnet gibi özel günlerde kültürel anlamda festivallerde, ticari anlamda fuar ve benzeri organizasyonların Türkiye ve Dünya çapında tanıtımında katkı sağlamaya yönelik çalışmaların yanı sıra en son projelerimizden biri olan ve halkımızın ihtiyaçlarını yerinde karşılamak için PTT Merkezlerimizdeki tüm işlemlerin yapıldığı MOBİL PTT aracımızı Afyonkarahisar halkının hizmetine sunuyoruz” dedi.
E-TİCARETTE DE
ÖNCÜ OLACAK
Örsdemir, açıklamasına şöyle devam etti:
“Özellikle Kargo ve Lojistik alanlarında Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak güvenilir ekonomik ve kaliteli hizmet anlayışı içerisinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak yapacağımız anlaşmalarla tüm halkımıza hizmet sunmaya devam edeceğiz. Şirketimiz bünyesinde bulunan e-Ptt AVM ile de dünya çapında en hızlı büyüyen sektör olan e-ticaret’e de halkımızdan aldığımız taleplerle de katkı sağlamaya devam edeceğiz.”

Bakmadan Geçme