• Haberler
  • Siyaset
  • Mısırlıoğlu, 'Ücretsiz Otopark'ı Eleştirdi: Ambaryolu'nda Her Gün Kavga Var!

Mısırlıoğlu, 'Ücretsiz Otopark'ı Eleştirdi: Ambaryolu'nda Her Gün Kavga Var!

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar'daki trafik sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini vurguladı Ambaryolu'nda ücretsiz otopark uygulamasının ardından her gün kavgaya şahit olduklarını belirtti

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar’da trafik sorununun acilen çözülmesi gerektiğini kaydetti. İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendiren İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, “Bugün iktidara da sesleniyorum, belediye yönetimine de sesleniyorum. Afyonkarahisar'dan trafik rezaletinin ivedilikle bizim gündemimizden çıkarılması lazım. Bunu belediye yönetimi de ciddiye almalı. Aynı şekilde trafik ekipleri de ciddiye almalı. Sayın Valimiz de bu konunun takipçisi olmalı. Gerçekten trafik ekipleri, Sanırım belediye yönetimi değiştiğinden bu yana bir zafiyet içindeler. Trafik Ambaryolu’nda kangrene dönmüş durumdadır. Ambaryolu trafiği felç bir şekildedir, işte biz Ambaryolu’ndayız. Şu anda İl Binamız Ambaryolu’nda. Bizim aracımızla bile 3-4 tur attıktan sonra arka sokaklarda ancak bir araç koyacak yer bulabiliyoruz. Böyle rezil bir trafiğin çözülmediği sürece buranın kentsel bir şehir olduğundan, kentsel bir yönetim anlayışıyla yönetildiğinden kimse bize bahsedemez” dedi. 

Mısırlıoğlu, 'Ücretsiz Otopark'ı Eleştirdi: Ambaryolu'nda Her Gün Kavga Var!

“BABAMIN OĞLU OLSA MÜSAMAHA GÖSTEREMEM”
Ambaryolu’ndaki kaldırımlarda satış yapan esnafın durumunu da gündeme getiren Mısırlıoğlu, “Ambaryolu’nda baştan aşağıya bakın, ücretsiz otopark oldu. Bakın eleştiriyorum. Ücretsiz otopark bu Kadınana kavşağından yukarıya kadar ücretsiz otopark olan yerlere bakalım. En az 10 yerde seyahat satıcı var. Hiçbir satıcının ekmeğinin oynanmasından yana değilim ama arkadaşlar yayılıyorlar. Ortaya dibinde yayıldığı esnafın dükkanının önünde yayıldığı alan kadar yere esnaf aylık 30 bin- 40 bin TL kira verirken o kocaman minibüsünü, kamyonetini buraya dayanıyor, onun üstünde ticaret yapıyor, yapmayın. Bu kendi insanımıza, kendi esnafımıza ihanettir. Böyle bir şeye göz yumamaz. Zabıta ekipleri böyle bir şeye göz yumamazsınız. Afyonkarahisarlı esnafın ekmeğiyle oynanıyor. Satsınlar bunlar da malını ama bunlara bir yer gösterin. Düzenli bir alan gösterin. Oradan da bir işgaliye parası alın ve bu işgaliye parasına göre de bu insanlar orada ticaretini yapsın” ifadelerini kullandı. 

Mısırlıoğlu, 'Ücretsiz Otopark'ı Eleştirdi: Ambaryolu'nda Her Gün Kavga Var!

“6 AYDIR BURNUMUZDAN GELDİ”
İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:
“Biz bunların ekmeğini oynasın demiyoruz ki ama böyle bir çeşme çeşitlik nerede görmüş yahu 21. Yüzyıldayız. Cumhuriyetin kurulduğu topraklardayız. Böyle bir ilde böylesine bir anlayış kabul edilir bir durum değildir. Acil herkes kendine çekidüzen versin. Böyle bir zabıta anlayışı olmaz. Böyle bir trafik anlayışı da olmaz. Babamın oğlu da orada ticaret yapsa ben buna müsamaha gösteremem, yeter. Millet canından bezdi. Her gün Ambaryolu’nda kavgaya şahitlik ediyoruz, insanlar bir gün birbirini öldürecek. 2 gün önce esnafın birini elemanını esnafın dükkanında dövdüler Yer yüzünden. Sonra esnaflar yok, arabam gelecek, buraya bariyer çekiyor. Böyle bir anlayışla yok kardeşim, gece indirirsin o malını. Kusura bakmayacaksın; gündüz mesai saatinde trafik burada akarken sen bu caddede dükkanının önünü kapatamazsın. Orası senin babanın mülkü değil. 6 aydır Ambaryolu burnumuzdan geldi.”
 

Bakmadan Geçme