Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mısırlıoğlu: Seçilirsem Afyon’da iktidar olacağız

İYİ Parti il kongresine

İYİ Parti il kongresine başkan adayı olarak katılacak üç adaydan biri olan Muhammed Mustafa Mısırlıoğlu, göreve seçilmesi halinde partisinin Afyonkarahisar’da iktidar partisi olacağını açıkladı

 

İYİ Parti’nin 16 Ağustos 2020 Pazar günü yapılacak İl Başkanlığı kongresine aday olan Muhammed Mustafa Mısırlıoğlu, teşkilatların olurunu alarak İl Başkanlığı görevine aday olduğunu bildirdi.
35 yıl boyunca aktif politika yaptığını ifade eden Mısırloğlu şöyle konuştu: “Teşkilatlarımızın olurunu alarak aday oldum. 35 yıldır aktif siyasetin içindeyim. 2017 yılında kurulan İYİ Parti de Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yaptım. Tüm zorluklara rağmen il ve 18 ilçede teşkilatlarımızı kurduk. Partimizi kuruluşundan 6 ay gibi bir süre geçmişti baskın seçimle karşı karşıya kaldık. Altı aylık bir parti olmamıza rağmen ilimizden bir milletvekili çıkarttık. 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde çok az bir farkla Belediye Başkanlığını kaybettik. İlimizde iktidardan sonra ikinci parti konumundayız. Partimizdeki heyecanı yeniden yaşatmak için aday oldum. Hedefimiz ilimizde birinci parti konumuna gelmektir. Bunu ekibimle yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. İl Başkanı seçilmem halinde il merkezi başta olmak üzere ilçeler, beldeler ve köylerde sıkmadığımız el kalmayacak. İktidarın yanlış politikalarını anlatacağız. Partimizin projelerinden bahsedeceğiz ve yapılacak ilk seçimlerde İYİ Parti’yi iktidar yapacağız.”