• Haberler
  • Genel
  • Mısırlıoğlu: Olumsuzlukları atmaya çalışmak alçaklıktır

Mısırlıoğlu: Olumsuzlukları atmaya çalışmak alçaklıktır

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Zafer Müzesi eleştirilerine karşılık veren AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’a cevap verdi. 'Öyle bir algı yaratmak istiyorlar ki sanki AKP’den önce ülke bitap bir haldeydi de kendileri iktidara gelince ülke refaha erdi. Ülkedeki tüm güzellikleri kendine mal edip olumsuzlukları üzerinden atmaya çalışmak alçaklıktır.' dedi. İYİ Parti [&hellip]

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Zafer Müzesi eleştirilerine karşılık veren AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’a cevap verdi. “Öyle bir algı yaratmak istiyorlar ki sanki AKP’den önce ülke bitap bir haldeydi de kendileri iktidara gelince ülke refaha erdi. Ülkedeki tüm güzellikleri kendine mal edip olumsuzlukları üzerinden atmaya çalışmak alçaklıktır.” dedi.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu. Zafer Müzesi ile ilgili değerlendirmesini yorumlayan mevkidaşı AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’a cevap verdi.

Mısırlıoğlu, açıklamasında şunları kaydetti: “Tarihi Zafer Müzesi’nin içler acısı halini eleştirmemiz AKP’nin zoruna gitmiş. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, sosyal medya hesabından bize cevap vermiş. Biz sorumlu olan herkese hitaben bir açıklama yapmıştık. Yarası olan gocunmuş demek ki. Ülkenin gidişatını ‘AKP’den öncesi ve AKP’den sonrası’ diye ikiye ayırmak çok anlamsız. Öyle bir algı yaratmak istiyorlar ki sanki AKP’den önce ülke bitap bir haldeydi de kendileri iktidara gelince ülke refaha erdi. Ülkedeki tüm güzellikleri kendine mal edip olumsuzlukları üzerinden atmaya çalışmak alçaklıktır. Tarihi Zafer Müzesi’ne sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur. Türk tarihi her zaman takdir edilmesi, gurur duyulası bir tarihtir. Bu tarihi de siz yazmadınız. Siz yazılanı silme, yok etme, unutturma çabasındasınız. Ama emelinize ulaşamayacaksınız.”

>> Hayriye CANER’İn Haberi

Bakmadan Geçme