Mısırlıoğlu'ndan Şahin'e: Hafif Kalırsın

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin'i hedef aldı

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, haftalık basın toplantısında AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin’e yönelik sert sözler sarf etti.

Mısırlıoğlu, “100 bin kredi kartı kullanan vatandaşlarımızdan savunma sanayiye destek anlamında para alınacaktır. Buradan sesleniyorum Afyonkarahisarlı hemşehrilerim adına: Benim hemşehrilerimin size verecek harcı yoktur. Alamazsınız, karşıyız. Razı değiliz.

Zor günde kullanacağı kredi kartından vergi alacaksınız. Siz uçmuşsunuz!

Çift maaşlı bürokratlarınızdan alın o vergiyi! Bunlar rotadan çıkmış kamyon gibi uçuştalar. Bunların bir il başkanı var. Sürekli uçuş halinde. 70 gün baro başkanlığı da sürdürdü. Bir ergen çocuk edasında beni ve sayın genel başkan yardımcımız hedef alan paylaşımlar yapıyor.

Hafif gelirsin, otur oturduğun yerde. Milletin içine çık. Karnını doyuramayan işçiyi, dulu, emeklinin hali sor, onların halleriyle hallen. Ufak gelirsin. Orası laf ebeliği yapılacak yer değil. Bu Deli Dumrul Yasası’na iki çift laf et de görelim” ifadelerini kullandı. 

Mısırlıoğlu'ndan Şahin'e: Hafif Kalırsın

ODA BAŞKANLARI’NIN AÇIKLAMA TARTIŞMASI

Bir süre önce Oda Başkanları arasında yaşanan “açıklama” tartışmasına da dikkat çeken İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, “Bir sivil toplum kuruluşu başkanı, ekonomik sıkıntılara dayanamadıklarını, yetkili kişilerin buna müdahale etmesi gerektiğini söyledi.

Kasaplar Odası bunu söyledi. Sıkıntılarını dile getirdi, bundan doğal bir şey var mı? Muhalefeti de eleştirebilir, iktidarı da övebilir. Diğer Oda Başkanlarımız, bir anda nereden emir aldılarsa hemen bir toplantı durumuna geçip bu arkadaşı da yanlarına çağırıp ‘aslında sen öyle demek istemedin de’ diye, eline bir metin vermişler; bu metni dayatmayla basına servis etmesini istiyor.

Size yazıklar olsun… Neden korkuyorsunuz siz! Siz iktidarın neyinden korkuyorsunuz, tabii ki eleştirecek adam. Bugün domuz etini kasaplık et haline getiren yasayı çıkaran AKP! Aklınızı başına alın, kendinize gelin!

Esnaf zor durumda, yokluk içinde. Onların sorununu en üst perdeden dile nmeyin. Neden çekiniyorsunuz! Türk, Allah’tan korkar, Allah’tan korkun! Narin cinayetini örtmek isteyenlerle sizin yaptığınız aynı” şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme