Mısırlıoğlu'ndan Şahin'e: Bugün Seçim Olsa…

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, kendisine 'mülakata bekleriz' diyen AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin'e sert sözlerle yanıt verdi.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Şahin’in polemik meydana getirerek gündemde kalmaya çalıştığını belirterek üslubunun ergence olduğunu ve laf yetiştireceğim derken partisini küçük düşürdüğünü söyledi. Mısırlıoğlu, Şahin’e şu sözlerle seslendi:

“Bize cevap verirken acele etmeyin, önce düşünün demişsiniz. Asıl düşünmesi gereken sizlersiniz. Sizler sırça köşkünüzde yaşayıp bol keseden sallarken vatandaş açlık ve yoksullukla savaşıyor. ‘Size de kapımız açık, mülakata bekleriz’ demişsiniz. Bu sözleri eminim çok düşünmeden söylediniz.

Çünkü değindiğiniz konu toplumda açtığınız en derin yaralardan biri. Sizin mülakattan anladığınız liyakatsizlik, adaletsizlik. Ya aklınız başınızda değil ya da gözünüz kör oldu. Mülakatlarda kaderiyle oynanan, hayalleri başına yıkılan binlerce gencimizin ahıyla sonda sıfır binde küsurat dediğiniz çizgiyi siz göreceksiniz.

Yıllarca milletin sabrını sınayan, hayallerini çalan bir partiyi temsil etmekten imtina etmez, hala laf kalabalığı yaparak sempati kazanmaya çalışırsınız. Bugün seçim olsa yerle bir olursunuz. Bunu bildiğiniz için bu tondan konuşuyor, laf ebeliği yapıyorsunuz.”
AK Parti iktidarının vatandaşa çile çektirdiğinin altını çizen Mısırlıoğlu, açıklamasına şu sözlerle devam etti:

“Vatandaşlar açlık ve yoksullukla savaşırken, adalet arayıp bulamazken, her geçen gün ağır vergilerle omzundaki yük daha da ağırlaşırken bunlar hala ergence tavırlarla polemik yaratma peşindeler. Kol saatlerinden bile vergi almayı düşünen, kredi kartlarından 750 TL vergi kesmeyi planlayan bir hükümet vatandaşın sempatisini bu yöneticilerle mi kazanacak? Kendilerinin yediği önlerinde yemedikleri arkalarında. Altlarında son model arabalar, peşlerinde korumalar, el attıkları her işten kazandıkları rantlar, nemalar dururken elbette bizimle uğraşacaklar. Özeleştiri yapacak değiller ya…”

Bakmadan Geçme