• Haberler
  • Siyaset
  • Mısırlıoğlu'ndan Partililerine: Sizinle Gurur Duyuyorum

Mısırlıoğlu'ndan Partililerine: Sizinle Gurur Duyuyorum

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, partinin yedinci yılında büyük bir coşku ve kararlılıkla Ankara'ya akın eden parti teşkilatına teşekkür etti.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, "İYİ Parti olarak şiirlerdeki şafak vaktinde yola çıkanların hissiyatıyla, her bir üyemizin özverisini takdirle karşılıyorum." ifadelerini kullandı. 

Partinin 7. yıl dönümünde, genç, yaşlı, kadın, erkek demeden tüm teşkilat mensuplarının ve gönül verenlerin bir seferberlik ruhuyla hareket ettiğini belirten Mısırlıoğlu, "Yedi yıllık özverili çabamızın bir göstergesi olarak, sel gibi topluca Ankara'ya akışımız, bizi bir felaket değil, umudun simgesi yaptı. Bu büyük coşku ve kardeşlik atmosferini sağlayan herkese canı gönülden minnettarım." dedi. 

İYİ Parti'nin milletin umudu olduğunu vurgulayan Başkan Mısırlıoğlu, fedakarlık göstererek partinin bu önemli anını kutlamaya katılan Afyonkarahisar il ve ilçe teşkilat mensupları ile partinin gönüldaşlarına özel bir teşekkür mesajı yayınladı. 

Mısırlıoğlu, "Tüm teşkilat mensuplarımızın ve bu davanın yılmaz neferlerinin varlıkları, ümidimizin kaynağıdır. Teşkilatımız var olsun." şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme