Mısırlıoğlu'ndan Hemşehrisi Sevim'e 'Masa' Cevabı

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Bolvadinli hemşehrisi AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Sevim'in 'Afyonkarahisar'da yeni bir masa mı kuruldu' sorusuna cevap verdi

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Sevim’in AK Parti İl Başkanlığı’ndaki basın toplantısında sorduğu ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın davetlisi olarak Belediye’nin programlarına katılan siyasi parti il başkanlarını eleştirdiği “Afyonkarahisar’da yeni bir masa mı kuruldu” sorusuna cevap verdi. 

“AFYONKARAHİSAR MASASI” ÖNERİSİ

Mısırlıoğlu, şöyle konuştu:

“Benim bir yatırımım falan yok. Hodri meydan diyorum. Herkes herşeyini döksün ortaya. Araştırın. Kim bu arada şişmiş, ona bir bakın. Benim memleket meselesi diye iddialarım var. 5 sene önce Sayın (Belediye Başkanı) Zeybek’e, Valimiz’e seslendim.

Gelin Afyonkarahisar Masası kuralım dedim. Afyonkarahisar’a hizmet masası kuralım dedim. Fikir birliği ile hizmet edelim dedim. Sayın Burcu Köksal’a da bunu söylüyorum. Sayın Valimiz de, AK Parti de, Milliyetçi Hareket Partisi de, diğer partiler de samimiyse varız.

Bunların aklında gizli kapaklı işler var. Bizim tek çıkarımız Afyonkarahisar’ın kazanacağı hizmetlerdir. Ömrüm boyunca çıkarının peşinde koştu diyemez. Kimsenin önünde ne eğilirim, ne diz çökerim. Sayın Burcu Köksal orada… Kendi adıma tek talebim olmadı.

O açıklamayı yapan arkadaş da bunu çok iyi bilir. 6 aylık Belediye’ye diyorlar ki kentsel dönüşüm. Çözdünüz de biz mi engelledik? Asri mezarlıkta mezar alınmayacak parayı vatandaşa teklif ettiniz. Kentsel dönüşüm için insanları ‘imzalayacaksan imza, yoksa git’ diye kovdunuz. Biz sizi 20 sene bekledik. Doğru şeyler yapın sizin yanınızda da duralım!”
 

Bakmadan Geçme