• Haberler
  • Siyaset
  • Mısırlıoğlu: Büyük Taarruz'un 98. yılı kutlu olsun

Mısırlıoğlu: Büyük Taarruz'un 98. yılı kutlu olsun

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Kurtuluş Savaşına son noktayı koyan Büyük Taarruz'un 98. yılını kutladı   İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, yok edilmekle karşı karşıya bulunan yüce Türk Milletinin, en önemli dönüm noktalarından biri olan Kurtuluş Savaşı ve bu savaşa son noktayı koyan Büyük Taarruz'un 98. yılını kutladı. “BAĞIMSIZLIK İLELEBET KORUNACAK” Muhammet [&hellip]

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Kurtuluş Savaşına son noktayı koyan Büyük Taarruz’un 98. yılını kutladı

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, yok edilmekle karşı karşıya bulunan yüce Türk Milletinin, en önemli dönüm noktalarından biri olan Kurtuluş Savaşı ve bu savaşa son noktayı koyan Büyük Taarruz’un 98. yılını kutladı.
“BAĞIMSIZLIK
İLELEBET KORUNACAK”
Muhammet Mısırlıoğlu, Yüce Türk Milletinin, Mustafa Kemal Atatürk’ün Kocatepe sırtlarından verdiği “Ordular ilk hedefiniz Akdeniz’dir, ileri.” emriyle Türk’ün ve Türklüğün yeniden dünya sahnesinde yerini almasını sağladığını dile getirdi. Mısırlıoğlu, “30 Ağustos zaferiyle ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı zor koşullara ve imkânsızlıklara rağmen hiçbir şekilde vatanın bölünmez bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün verilmeyeceği, milli birlik ve beraberlik şuuru içerisinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşanacağı tüm dünyaya ispat edilmiştir. Her aşaması büyük kahramanlık destanlarıyla dolu milli mücadele sonucunda kazanılan bağımsızlığımız, milletimiz tarafından milli birlik ve beraberlik anlayışından asla taviz verilmeden ilelebet korunacağına inancım tamdır.” dedi.
“ZAFER BAYRAMI
KUTLU OLSUN”
Mısırlıoğlu sözlerine şu ifadelerle devam etti: “Yüce Türk Milleti dün olduğu gibi bugün de yapılan tüm engellemelere rağmen devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak için her türlü fedakârlığı gösterecek, bağımsız ve güçlü Türkiye kararlılığını sürdürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin ve şanlı ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Bizlere bu büyük zaferi armağan eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşı kahramanlarını, vatanları uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum.”

Bakmadan Geçme