• Haberler
  • Genel
  • Mısırlıoğlu: 14 Mayıs’ta tarih yazılacak

Mısırlıoğlu: 14 Mayıs’ta tarih yazılacak

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 14 Mayıs 2023 Milletvekili Genel Seçimlerinde partisinin 6 milletvekili adayına başarılar diledi. Mısırlıoğlu, “Allah’ın izniyle İYİ’lerle demokrasi zaferimizi kazancağız. 14 Mayıs’ta bir tarih yazılacak ve İYİ’ler kazanacak” dedi   İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 28. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili aday listesinin belirlenmesiyle birlikte 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak [&hellip]

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 14 Mayıs 2023 Milletvekili Genel Seçimlerinde partisinin 6 milletvekili adayına başarılar diledi. Mısırlıoğlu, “Allah’ın izniyle İYİ’lerle demokrasi zaferimizi kazancağız. 14 Mayıs’ta bir tarih yazılacak ve İYİ’ler kazanacak” dedi

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 28. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili aday listesinin belirlenmesiyle birlikte 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimde zafere bir adım daha yaklaştıklarını ifade etti.
Muhammet Mısırlıoğlu, aday adaylığı sürecinde birbirinden değerli olduğunu vurguladığı milletvekili aday adaylarına şükranlarını sunduğunu kaydetti. Mısırlıoğlu, “Altı kişilik aday listemizde bulunan kıymetli yol arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. İnanıyorum ki 14 Mayıs’ta bir tarih yazılacak ve İYİ’ler kazanacak. Aziz milletimizin teveccühünden hiç şüphem yok. Zulme ve baskıcı politikaya boyun eğmeyecek cesur İYİ’lerle Allah’ın izniyle demokrasi zaferimizi kazanacağız. Millet İttifakı’mızın adayı Cumhurbaşkanı, İYİ Parti’mizin adayları ise milletvekili olarak yüce meclisimizde Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkacaktır. Allah’ın izniyle 15 Mayıs sabahı güneşli bir güne ve aydınlık yarınlara uyanacağız.” dedi.
“EKONOMİK DÜZENİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ”
İktidara gelmeleri halinde yerle yeksan olan ekonomik düzeni ayağa kaldıracaklarını dile getiren Mısırlıoğlu şunları kaydetti: “Ülkemizde genç, yaşlı, işçi, emekçi her kesim refaha kavuşacak. Sandıklarımıza sahip çıkıp her türlü düzenbazlığa karşı koyacağız. Milletimizin güvenini boşa çıkarmayacağız. İYİ Parti olarak Tüm Türkiye’de olduğu gibi Afyonkarahisar’da da olmaz denileni olduracak, tabuları yıkacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum ve adaylarımıza bir kez daha başarılar diliyorum.”

Bakmadan Geçme