• Haberler
  • Genel
  • “Misafirperverliğin en iyi göstergesi Afyonkarahisar’da yapılır”

“Misafirperverliğin en iyi göstergesi Afyonkarahisar’da yapılır”

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’da Türkiye’den ve dünyanın dört bir tarafından insanların ağırlandığını söyledi. Balkanlıoğlu, “Bu nedenle Türk halkının misafirperverliğinin en iyi göstergesi Afyonkarahisar’da yapılır” dedi Vali İrfan Balkanlıoğlu, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği Hamburg Bölge Başkanı Muhterem Güngör ve beraberindeki UTED Üyeleri Mustafa Kasavul ve Oktay Akkaya’yı makamında kabul etti. “KENDİMİZİ MEMLEKETİMİZDE GİBİ HİSSETTİK”Ziyarette Vali [&hellip]

"Misafirperverliğin en iyi göstergesi Afyonkarahisar'da yapılır"

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’da Türkiye’den ve dünyanın dört bir tarafından insanların ağırlandığını söyledi. Balkanlıoğlu, “Bu nedenle Türk halkının misafirperverliğinin en iyi göstergesi Afyonkarahisar’da yapılır” dedi

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği Hamburg Bölge Başkanı Muhterem Güngör ve beraberindeki UTED Üyeleri Mustafa Kasavul ve Oktay Akkaya’yı makamında kabul etti.
“KENDİMİZİ MEMLEKETİMİZDE
GİBİ HİSSETTİK”
Ziyarette Vali İrfan Balkanlıoğlu’na misafirperverliğinden ve kendilerine Afyonkarahisar programları süresince göstermiş olduğu ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Türk Demokratlar Birliği Hamburg Bölge Başkanı Muhterem Güngör, “Bizleri makamında kabul etme nezaketi gösteren Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Sayın Valimiz ve diğer görevlilerin bize en iyi şekilde misafirperverlik göstermelerinden dolayı kendimizi memleketimizde hissettik. Afyonkarahisar’ın şifalı termal suları, tarihi ve turistik mekanları ve lezzetleriyle Afyonkarahisar’da bulunmanın kendimiz açısından büyük bir şans olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda bizlerin sürekli yanında olan Sayın Valimize tekrar tekrar teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim” diye konuştu.
“AFYON’A GELEN HER
MİSAFİR ÇOK ÖNEMLİDİR”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu ise, “İlimize gelen her bir misafir bizler için çok önemlidir. Bu nedenle Türk halkının misafirperverliğinin en iyi göstergesi Afyonkarahisar’da yapılır. Bilhassa günden güne kendini yenileyen ve geliştiren hizmet kalitesine sahip olan termal otellerimiz sayesinde ilimize gelen kişiler en kısa zamanda tekrar ilimize gelmektedirler. Bu tablo ilimiz açısından çok önemlidir. Afyonkarahisar’ın her türlü imkanlarından en iyi şekilde yararlanacağınıza inanıyor, tekrar Afyonkarahisar’a geleceğinizi ümit ediyorum” şeklinde konuştu.
“DÜNYANIN DÖRT BİR TARAFINDAN İNSANLARI AĞIRLIYORUZ”
Afyonkarahisar’ın tarihi ve turistik mekanlarına değinen Vali Balkanlıoğlu, “Afyonkarahisar’ın termalin başkenti olması hasebiyle ülkemizin ve dünyanın dört bir tarafından insanları ağırlamaktayız. Afyonkarahisar bu manada toplantı ve kongre merkezi haline geldi. Eğitim, seminer ve diğer etkinliklere ev sahipliği yapan Afyonkara-hisar’da Avrupalı Türk Demokratlar Birliği toplantısının da en iyi şekilde geçeceğine inanıyor, yurt dışındaki gurbetçilerimiz için hayırlı ve uğurlu olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme