Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Misafirperverliğimizi bir kez daha gösterdik

Misafirperverliğimizi bir kez daha gösterdik
Misafirperverliğimizi bir kez daha gösterdik

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, hafta sonu ilimizde düzenlenen AK Parti 24’üncü İstişare ve Değerlendirme toplantısının Afyonkarahisar’ın tanıtımına büyük katkı sağladığını söyledi.
 AK Parti için Afyonkarahisar’ın özel bir yeri olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Bilindiği üzere AK Parti, Afyonkarahisar’dan yola çıktı. Partimizin temelleri burada atıldı, Yeni Türkiye’nin inşasına da Afyonkarahisar’dan başlandı. İlimize teşrif eden Başta Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve değerli eşi Sare Davutoğlu, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz ve Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyelerimizi aileleri ile birlikte en iyi güzel şekilde ağırlamaya gayret ettik. Hafta sonu ilimizde düzenlenen istişare ve toplantılarda alınan kararların ülkemizin gelişimi adına hayırlara vesile olmasını temenni ederim” diye konuştu.
Öte yandan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti 24. İstişare ve Değerlendirme toplantısı süresince ulusal basın mensuplarının da ilgi odağı oldu. TRT Haber kanalının yanı sıra birçok televizyon kanalının canlı yayın konuğu olan Başkan Çoban, kanallara verdiği demeçlerde ise her yönüyle Afyonkarahisar’ı ve Belediye’nin çalışmalarını anlattı.(Kocatepe Haber Merkezi)