Mirac Kandili, huzura vesile olsun

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Mirac Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Eroğlu, 'Miracın kendi semamıza, yani kalbimize ve iç dünyamıza yönelmemize, arınmamıza, âlem-i İslam'ın ve insanlığın yüksek değerlerle yücelmesine vesile olması temennisiyle bütün İslam Âleminin ve hemşehrilerimin Mirac Kandilini tebrik ederim' dedi.Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz kandil mesajında, 'Tüm İslâm Âleminin Mirac Kandili'ni tebrik [&hellip]

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Mirac Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Eroğlu, “Miracın kendi semamıza, yani kalbimize ve iç dünyamıza yönelmemize, arınmamıza, âlem-i İslam’ın ve insanlığın yüksek değerlerle yücelmesine vesile olması temennisiyle bütün İslam Âleminin ve hemşehrilerimin Mirac Kandilini tebrik ederim” dedi.
Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz kandil mesajında, “Tüm İslâm Âleminin Mirac Kandili’ni tebrik ediyor, bu kutlu gecenin bütün İslam Âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayetine vesile olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, miracın, manevi yükseliş olduğunu, onun da gönül ve ruh temizliğinden geçtiğin unutulmaması gerektiğini kaydetti. AK Parti Milletvekili Hatice Dudu Özkal, CHP Milletvekili Burcu Köksal, MHP Milletvekili Mehmet Parsak, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl yayınladıkları mesajlarla Mirac Kandili’ni kutladılar.

Bakmadan Geçme