Miraç Camii’ne protokolden tam not

Vali Hakan Yusuf Güner ve protokol mensupları Kanlıca Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Miraç Camii’nde incelemelerde bulundu Geçtiğimiz günlerde vatandaşların destekleriyle, yaklaşık 2 milyon TL'ye mâl olan ve 3 bin metrekarelik bir alanda ibadete açılan Kanlıca Mahallesi'ndeki Miraç Camii'nde Vali Hakan Yusuf Güner ve beraberindekiler incelemede bulundular. Vali Hakan Yusuf Güner’in Miraç Camii'ndeki programına Belediye Başkanı Burhanettin [&hellip]

Miraç Camii'ne protokolden tam not

Vali Hakan Yusuf Güner ve protokol mensupları Kanlıca Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Miraç Camii’nde incelemelerde bulundu

Geçtiğimiz günlerde vatandaşların destekleriyle, yaklaşık 2 milyon TL’ye mâl olan ve 3 bin metrekarelik bir alanda ibadete açılan Kanlıca Mahallesi’ndeki Miraç Camii’nde Vali Hakan Yusuf Güner ve beraberindekiler incelemede bulundular.
Vali Hakan Yusuf Güner’in Miraç Camii’ndeki programına Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, İl Müftüsü Burhan İşliyen, Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali, caminin yapımında emeği geçen kuruluşların yetkilileri eşlik ettiler.
MUHTAR KARAALİ BİLGİLENDİRDİ
Vali Hakan Yusuf Güner ve beraberindekilere Kanlıca Mahallesi, Gün Sazak Bulvarı’nda bulunan Miraç Camii hakkında bilgiler veren Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali, 2 bin 992 metrekarelik alanda 2 katlı ve 2 çift şerefeli minareli olarak inşa edilen Miraç Camii’nin zemininde 4 sınıflık Kur’an Kursu, dernek odası, yaşlı ve engelli cemaat için asansör girişi ile 441 metrekarelik çok amaçlı alan yapıldığını söyledi.
VATANDAŞIN KATKISI BÜYÜK
Miraç Camii’nin yapım sürecinde kendilerine yardımcı olan Vali Güner, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Müftüsü Burhan İşliyen ve diğer yetkililere teşekkür eden Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali, caminin yapımında vatandaşların da büyük katkılar sağladığını belirtirken caminin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.
ASANSÖR YAPILMASI
İNCE BİR DÜŞÜNCE
Caminin Kur’an Kursu salonu, dernek odası, çok amaçlı salonu ve gasilhane bölümlerini inceleyen Vali Hakan Yusuf Güner, en önemlisi de yaşlı ve rahatsız kişiler düşünülerek camiye asansör yapılmış olmasının çok ince bir düşünce olduğunu belirtirken, bu güzel camiyi Kanlıca Mahallesi’ne kazandıran herkese teşekkür etti. Cami, çeşme gibi yapıları yaptıranlar vefat etseler bile amel defterinin kapanmayacağının altını çizen Vali Güner, hayra vesile olanlarda hayrı yapanlar gibi sevaplandırılacağını, bu nedenle caminin yapımında küçük veya büyük emeği geçen herkesi tebrik ettiğini ve Allah’ın kendilerinin yapmış olduğu hayrı kabul etmesi dileklerinde bulunarak Miraç Cami programını tamamladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme