Miraç Camii için Miraç Kandili hedefi

Kanlıca Mahallesi'nde inşası süren Miraç Camii'nin 2015'te, Miraç Kandili'nde tamamı ile hizmete girmesi bekleniyor Kanlıca Mahallesi'nde mahalle sakinleri ile hayırsever kişilerin işbirliği ile yükselen Miraç Camii'nin 2015'te Miraç Kandili'ne yetişmesi planlanıyor. Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali, '2015 yılında Allah izin verirse Miraç Kandili'nde yapılmasını hedefliyoruz. Kandil Gecesi naklen yayınının da Miraç Camii'nde yapılmasını istiyoruz' dedi. [&hellip]

Miraç Camii için Miraç Kandili hedefi

Kanlıca Mahallesi’nde inşası süren Miraç Camii’nin 2015’te, Miraç Kandili’nde tamamı ile hizmete girmesi bekleniyor

Kanlıca Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile hayırsever kişilerin işbirliği ile yükselen Miraç Camii’nin 2015’te Miraç Kandili’ne yetişmesi planlanıyor. Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali, “2015 yılında Allah izin verirse Miraç Kandili’nde yapılmasını hedefliyoruz. Kandil Gecesi naklen yayınının da Miraç Camii’nde yapılmasını istiyoruz” dedi.
TEŞEKKÜR BELGELİ BAŞKAN
Miraç Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Kalaycı’ya İl Müftülüğü tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildiğini kaydeden Karaali, “Arsa alımından şu ana kadar camii inşaatın sabah akşam vaktini ayıran Dernek Başkanımız Ahmet Kalaycı’ya Camiler Haftası dolayısıyla Afyon Müftülüğü tarafından teşekkür belgesi verildi. Ödüllü dernek başkanıyla çalışmaktan yönetim olarak gurur duyuyoruz” diye konuştu.
CAMİ İÇİN MEVLİT
DÜZENLENDİ
Öte yandan Miraç Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından 3’üncü Mevlit Programı düzenlendi. Programa Kanlıca Mahallesi sakinleri, Dernek üyeleri ve camii cemaati katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme