Miraç Camii için 41 bin katmer

Kanlıca'da yapımına 2012 yılında başlanan, bu yılki Ramazan ayına yetiştirilmesi hedeflenen Miraç Camii için mahallede adeta seferberlik ilan edildi. Kanlıca Mahallesi'nde başlatılan 'Miraç Camii için 41 bin katmer' kampanyası ile ilgili basın toplantısı Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi Kanlıca Mahallesi'nde inşası süren, ibadet bölümü dışında sosyal donatıları da bulunan Miraç Camii için düzenlenen [&hellip]

Miraç Camii için 41 bin katmer

Kanlıca’da yapımına 2012 yılında başlanan, bu yılki Ramazan ayına yetiştirilmesi hedeflenen Miraç Camii için mahallede adeta seferberlik ilan edildi. Kanlıca Mahallesi’nde başlatılan “Miraç Camii için 41 bin katmer” kampanyası ile ilgili basın toplantısı Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi

Kanlıca Mahallesi’nde inşası süren, ibadet bölümü dışında sosyal donatıları da bulunan Miraç Camii için düzenlenen kermes, yeni bir boyut kazandı. Kanlıca Mahalle Muhtarı Ahmet Karaali ile Miraç Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Kalaycı’nın gayretleriyle, “Miraç Camii için 41 bin katmer” kampanyası başlatıldı. Kampanyanın tanıtım toplantısı Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’nde gerçekleştirildi.
RAMAZAN AYINA YETİŞSİN
Toplantıda konuşan Kanlıca Mahalle Muhtarı Ahmet Karaali, “Basımınız, camimizin temelinin atılmasından bugüne bize destek oldu. Bundan sonra da destekleri bekliyoruz. Camimiz, son derece gösterişli. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da camimiz için kermes düzenliyoruz. Kermesimizde hanım kardeşlerimizin yaptıkları katmerlerin de bütün Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz tarafından satın alınmasını, böylece Camimiz’in Ramazan ayına yetişmesini temenni ediyoruz” dedi.
ÖNEMLİ EKSİKLİKLER GİDERİLECEK
Miraç Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Kalaycı ise Miraç Camii’nin kapladığı alan ve sunduğu imkanlar bakımından örnek olacağını belirtti. Mahalledeki cami ihtiyacı dolayısıyla 2012 yılında Miraç Camii’nin temelinin atıldığını hatırlatan Kalaycı, 41 bin katmerin satılması durumunda, caminin önemli eksikliklerinin giderileceğini belirtti.
GAZETECİLERDEN DESTEK
Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları ise gazeteciler olarak toplumsal olaylara duyarlı olduklarını kaydetti. Abdioğulları, “Muhtarımız ve Dernek Başkanımız’dan öğrendiğimiz kadarıyla camimiz güzel bir şekilde ilerliyor. Biz de gazeteciler olarak, çorbada tuzumuz bulunsun diyerek 41 bin katmer kampanyasının duyurulması vazifesini üstlendik” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme