• Haberler
  • Spor
  • Miniminik Jetler şampiyon – Kocatepe Gazetesi

Miniminik Jetler şampiyon – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da yapılan alt yapı liglerinin en küçükleri olan U-11 Miniminikler Şenliği Lig Grubu'nda 7 takım mücadele etti. Çift devre lig usulüne göre oynanan ligde ekipler 12'şer maç oynadı. Yarı sahada 25'er dakikadan toplam 50 dakika oynanan karşılaşmalar sonucunda AFJET Afyonspor Alt Yapı takımı şampiyon oldu. Teknik Sorumluluğu'nu Mehmet Kaya'nın yaptığı ekip 12 mücadeleye çıktı. 12 [&hellip]

Afyonkarahisar’da yapılan alt yapı liglerinin en küçükleri olan U-11 Miniminikler Şenliği Lig Grubu’nda 7 takım mücadele etti. Çift devre lig usulüne göre oynanan ligde ekipler 12’şer maç oynadı. Yarı sahada 25’er dakikadan toplam 50 dakika oynanan karşılaşmalar sonucunda AFJET Afyonspor Alt Yapı takımı şampiyon oldu. Teknik Sorumluluğu’nu Mehmet Kaya’nın yaptığı ekip 12 mücadeleye çıktı. 12 maçın 10’unu kazanan Minik Jetler 30 puana ulaştı. Rakiplerinden AFKA Gençlikspor’la iki kez 1-1 ve 3-3’lük skorlarla berabere kalan Jetler 32 puanla şampiyonluğa ulaşmayı başardı.
“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
 EDERİZ”
Emeği geçenlere teşekkür eden AFJET Afyonspor U-11 Teknik Sorumlusu Mehmet Kaya “Öncelikle Kulüp Başkanımız Salih Sel’e, Yönetim Kurulu üyelerimize tüm sporcularıma, ailelerine, bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Velilerimiz antrenman ve maçlarda bizi hiç yalnız bırakmadı. O anlamda ailelerle bir bütün olarak ekip çalışmasını başarılı bir şekildi tamamladık. Ayrıca bize her türlü desteği sağlayan U-12 Teknik Sorumlumuz Ramazan Koç’a, U-13 Teknik Sorumlumuz Salim Bayram’a ve U-14 Teknik Sorumlumuz Murat Çekiç’e sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme