• Haberler
  • Spor
  • Miniklerin Zafer Kupası tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Miniklerin Zafer Kupası tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği '2004 Doğumlular Zafer Kupası' oynanan son maçtan sonra tamamlandı. Turnuvanın son maçında Hisar Belediyespor-AFJET Afyonspor'la karşı karşıya geldi. Maçı 5-3'lük skorla kazanan Minik Jetler turnuvanın şampiyonu oldu. 4 takımın katıldığı turnuvada 3 maç kazanan Jetler birinci, 2 maç kazanan Hisar Belediyespor ikinci, 1 maç kazanan Demirspor üçüncü olurken [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği “2004 Doğumlular Zafer Kupası” oynanan son maçtan sonra tamamlandı. Turnuvanın son maçında Hisar Belediyespor-AFJET Afyonspor’la karşı karşıya geldi. Maçı 5-3’lük skorla kazanan Minik Jetler turnuvanın şampiyonu oldu. 4 takımın katıldığı turnuvada 3 maç kazanan Jetler birinci, 2 maç kazanan Hisar Belediyespor ikinci, 1 maç kazanan Demirspor üçüncü olurken son maça çıkmayan Arena Gençlikspor (Fenerbahçe Futbol Okulu) galibiyeti bulunmadığı için dördüncü oldu.
MADALYA TÖRENİ YAPILDI
AFJET Afyonspor ve Hisar Belediyespor’un oynadığı son maçın ardından madalya töreni yapardı. İki takıma da madalya verildi. Birinci olan Minik Jetlere altın madalya takdim edilirken ikinci olan Hisar Belediyespor’a gümüş madalya verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme