• Haberler
  • Gündem
  • Miniklerin yazdığı kitap Onkoloji hastalarına bağışlanacak

Miniklerin yazdığı kitap Onkoloji hastalarına bağışlanacak

Yüksel Varlı İlkokulu öğrencilerinin yazdığı “Minik Yüreklerle Kitap” Afyonkarahisar Kitap Fuarı’nda satışı sunuldu. Kitabın gelirinin ise onkoloji biriminde yatan kanser hastalarının tedavilerinde kullanılacağı öğrenildi. Kitabın tanıtım ve imza töreninde İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, çocukları tebrik etti.“KALİTELİ İŞLER ÇIKARTALIM”Yalçın, eğitim öğretimin ancak özveri ve fedakarlıkla olacağını bunu da ancak öğretmenlerin çalışmalarında işbirliği yaparak başarabileceklerini [&hellip]

Yüksel Varlı İlkokulu öğrencilerinin yazdığı “Minik Yüreklerle Kitap” Afyonkarahisar Kitap Fuarı’nda satışı sunuldu. Kitabın gelirinin ise onkoloji biriminde yatan kanser hastalarının tedavilerinde kullanılacağı öğrenildi. Kitabın tanıtım ve imza töreninde İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, çocukları tebrik etti.
“KALİTELİ İŞLER ÇIKARTALIM”
Yalçın, eğitim öğretimin ancak özveri ve fedakarlıkla olacağını bunu da ancak öğretmenlerin çalışmalarında işbirliği yaparak başarabileceklerini ifade ederek, 2023 eğitim vizyonunun daha da özümsenerek çok kaliteli işler ortaya çıkarılabileceğini sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme