• Haberler
  • Spor
  • Miniklerin futbolu beğeni topladı – Kocatepe Gazetesi

Miniklerin futbolu beğeni topladı – Kocatepe Gazetesi

Kocatepe İlkokulu Sınıf Öğretmeni Adnan Yılmaz'ın hakemliğinde. Örnekevler Mahalle muhtarlığının sponsorluğunda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Futbol müsabakaları tamamlandı. Turnuva 4. sınıflar ve 3. sınıflar olmak üzere iki kategoride yapıldı.4. sınıflar final karşılaşmasını 4-F ile 4-D oynarken finali 2-0'la kazanan 4-F şampiyon oldu. 3. sınıflar kategorisinin finalinde 3-A ile 3-C karşı karşıya [&hellip]

Kocatepe İlkokulu Sınıf Öğretmeni Adnan Yılmaz’ın hakemliğinde. Örnekevler Mahalle muhtarlığının sponsorluğunda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Futbol müsabakaları tamamlandı. Turnuva 4. sınıflar ve 3. sınıflar olmak üzere iki kategoride yapıldı.
4. sınıflar final karşılaşmasını 4-F ile 4-D oynarken finali 2-0’la kazanan 4-F şampiyon oldu. 3. sınıflar kategorisinin finalinde 3-A ile 3-C karşı karşıya geldi. İlk yarıyı 2-0’la önde tamamlayan 3-C ikinci yarıda bir gol daha buldu. Kalesinde de gol gören 3-C sınıfı karşılaşmayı da 3-1’lik skorla kazanarak şampiyon oldu.
Turnuva sonrasında konuşma yapan Örnekevler Mahalle Muhtarı Kadir Toros, “Turnuvamızı yaptığımız bu güzel maçla tamamladık. İnşallah 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Futbol Turnuvası’nın ödül törenini de 23 Nisan’da yapacağız. Dereceye giren takımlara da ödüllerini ile takdim edeceğiz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme