• Haberler
  • Spor
  • Miniklere şampiyonluk yemeği – Kocatepe Gazetesi

Miniklere şampiyonluk yemeği – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) U-11 ve U-12 Minikler Şenlikleri'nde şampiyon olan takımlara her yıl düzenlediği programla davet veriyor. Bu yıl da geleneği bozmayan ASKF U-11 ve U-12 şampiyonu olan AFKA Gençlikspor'a iftar daveti verdi.Gerçekleştirilen yemek sonrasında konuşan Af-Ka Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Mustafa Oğuz, 'Yaklaşık üç sezondur faaliyetler içerisindeyiz. Bize bu organizasyonu [&hellip]

Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) U-11 ve U-12 Minikler Şenlikleri’nde şampiyon olan takımlara her yıl düzenlediği programla davet veriyor. Bu yıl da geleneği bozmayan ASKF U-11 ve U-12 şampiyonu olan AFKA Gençlikspor’a iftar daveti verdi.
Gerçekleştirilen yemek sonrasında konuşan Af-Ka Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Mustafa Oğuz, “Yaklaşık üç sezondur faaliyetler içerisindeyiz. Bize bu organizasyonu düzenleyen Afyonkarahisar ASKF Başkanı’na ve Yönetim Kurulu’na çok teşekkür ederiz” dedi.
Afyonkarahisar ASKF Genel Sekreteri Alişan Akgün, “Biz sezonda 11-12 lig düzenliyoruz. Aldığımız bir karar gereği liglerimizde en alt kategoride yani U-11 Ligi’nde sporcularımızı, siz değerli velileri ve kulüplerimizin daha alt yaş kategorilerine adapte olabilmesi için, moral vermek için yemek düzenliyoruz. 2016-17 Futbol sezonunda AFKA Gençlikspor U-11 ve U-12 Ligi’nde şampiyon oldu. Biz ASKF olarak, 80 adet kulübümüzün yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Çocuklarımızı yakından takip ediyoruz. Ben bu başarıda emeği geçen destek veren kulüp başkanımızı, hocalarımızı, çocuklarımızı, aynı zamanda çocuklarımızı taşıyan siz değerli velileri yürekten tebrik ediyorum. Çocuklarımızın spor ve sosyal yaşantılarında başarılar diliyorum” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme