Miniklerden Kutlu Doğum Haftası etkinliği

Büyükkalecik Kocatepe İlkokulu öğrencileri ADAP Değerler Eğitimi kapsamında Kutlu Doğum Haftası programı düzenledi Bu yıl ikincisi düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programında öğrenciler hazırladıkları Oratoryoyu sahnelediler. İlahi ve sinevizyon gösterisi sunan öğrenciler şiirler okudu. Hediye Çekilişi'nin de yapıldığı gösteriler büyük ilgiyle izlendi. Velilerle işbirliği içerisinde tamamlanan 13 Hatmi Şerif, Yasin-i Şerifler ve Salavatı Şeriflerin duası yapıldı. [&hellip]

Miniklerden Kutlu Doğum Haftası etkinliği

Büyükkalecik Kocatepe İlkokulu öğrencileri ADAP Değerler Eğitimi kapsamında Kutlu Doğum Haftası programı düzenledi

Bu yıl ikincisi düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programında öğrenciler hazırladıkları Oratoryoyu sahnelediler. İlahi ve sinevizyon gösterisi sunan öğrenciler şiirler okudu. Hediye Çekilişi’nin de yapıldığı gösteriler büyük ilgiyle izlendi. Velilerle işbirliği içerisinde tamamlanan 13 Hatmi Şerif, Yasin-i Şerifler ve Salavatı Şeriflerin duası yapıldı.
Etkinliğe okul öğrencileri ve veliler yoğun bir katılım gösterdi. Okul Müdürü Fatma Arzu Okumuş, ADAP Değerler Eğitimi kapsamında düzenlenen bu programa velilerin göstermiş olduğu ilgi ve destek için teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme