Minikler yerli üretim ve tutumu öğrendi

15 Temmuz Şehitler Anaokulu’nde Yerli Malı Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler öğrenci velilerinin beğenisini kazandı. Okul müdiresi Selcen Kurnaz tarafından yerli üretimin önemine işaret edilen eğitici konuşmalar yapılırken, minik öğrenciler yerli malı ürünlerden tükettiler. Ayrıca tutum ve yatırımın önemiyle ilgili etkinlikler düzenlendi.15 Temmuz Şehitler Anaokulu’nun Uğur Böcekleri sınıfı ise ayrı bir etkinlikle kutlamalara renk kattı. Sınıf [&hellip]

15 Temmuz Şehitler Anaokulu’nde Yerli Malı Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler öğrenci velilerinin beğenisini kazandı. Okul müdiresi Selcen Kurnaz tarafından yerli üretimin önemine işaret edilen eğitici konuşmalar yapılırken, minik öğrenciler yerli malı ürünlerden tükettiler. Ayrıca tutum ve yatırımın önemiyle ilgili etkinlikler düzenlendi.
15 Temmuz Şehitler Anaokulu’nun Uğur Böcekleri sınıfı ise ayrı bir etkinlikle kutlamalara renk kattı. Sınıf öğretmeni Pınar Yurtyapan minik öğrencilerden “Tarladan evlerimize yerli üretim” konulu sunumlar hazırlamalarını istedi. Aileleri ile birlikte yerli üretimin evrelerini sunumlar şeklinde hazırlayan 15 Temmuz Şehitler Anaokulu öğrencileri öğrendiklerini sınıf arkadaşlarına kendilerine has sevimli sunumlarla aktardılar.
Her öğrenci tarafından yapılan sunum sayesinde öğrencilerin kendine güvenlerini geliştirmeleri sağlanırken, aynı zamanda yerli üretimin, tutum ve yatırımın önemi minik zihinlere bir kez daha işlenmiş oldu.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme