• Haberler
  • Genel
  • Minikler TEGV’le eğlendi – Kocatepe Gazetesi

Minikler TEGV’le eğlendi – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Tiyatro Kulübü organizasyonunda sahne alan TEGV gönüllüleri minik izleyicilerine unutulmaz bir yaşattı Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Afyonkarahisar Eğitim Parkı’nda gönüllü olarak çalışma ve etkinliklere katılan üniversite öğrencilerinin sahnelediği ‘Bu Dünyalar Bizim Çocuklar’ oyunu Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde sahnelendi. Ahmet Necdet Sezer Kampusu 1. Eğitim Binası Abdullah Kaptan Konferans Salonu’nda AKÜ Tiyatro Kulübü’nün organizasyonuyla gerçekleşen tiyatro [&hellip]

Minikler TEGV'le eğlendi

AKÜ Tiyatro Kulübü organizasyonunda sahne alan TEGV gönüllüleri minik izleyicilerine unutulmaz bir yaşattı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Afyonkarahisar Eğitim Parkı’nda gönüllü olarak çalışma ve etkinliklere katılan üniversite öğrencilerinin sahnelediği ‘Bu Dünyalar Bizim Çocuklar’ oyunu Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde sahnelendi. Ahmet Necdet Sezer Kampusu 1. Eğitim Binası Abdullah Kaptan Konferans Salonu’nda AKÜ Tiyatro Kulübü’nün organizasyonuyla gerçekleşen tiyatro gösterimi büyük ilgi gördü. Onlarca minik izleyicinin yanı sına üniversite öğrencilerinin de büyük ilgi gösterdiği oyunda salonda oturacak yer kalmayınca bazı üniversite öğrencileri oyunu ayakta izlemeyi göze aldı. Oyun öncesi ve sonrasında TEGV Afyonkarahisar Eğitim Parkı’nın üniversite öğrencilerine gönüllülükle ilgili tanıtım yapma fırsatı da buldu.
Gönüllü öğrencilerin kendilerini izleyene miniklerle konuşarak doğaçlamalarda yaptığı oyunda çocuklar oldukça ilginç bir hikayeyi izleme fırsatı buldular. Dedesiyle yaşayan Balıkçı Hansel’in bir deniz kızı görüp, ona aşık olmasıyla başlayan ‘Bu Dünyalar Bizim Çocuklar’ oyununda Hansel’in başından geçen maceralar eğlenceli ve eğitici bir dille anlatıldı. TEGV’de gönüllü olarak hizmet veren üniversite öğrencilerinin oyunculuk yeteneklerini sergilediği oyunda minikler keyifli bir gün yaşadı. Kahkahalarıyla salonun sessizliğini bozan minik izleyiciler oyuncu abi ve ablalarıyla sohbet etme imkanı da buldular.

Bakmadan Geçme