• Haberler
  • Genel
  • Minikler ‘Sporcu Merkezi’ne girmek için yarıştı

Minikler ‘Sporcu Merkezi’ne girmek için yarıştı

Afyonkarahisar Güreş Eğitim Merkezi’ne alınacak sporcuların belirlenmesi amacıyla yapılan, güreş seçmelerinin ilçe ayağı yapılmaya başlandı Afyonkarahşsar Güreş Eğitim Merkezi’ne alınacak sporcuların belirlenmesi amacıyla yapılan, güreş seçmelerinin ilçelerdeki ayakları yapılmaya başlandı. Geçen hafta sonu da Dinarlı minikler, Sporcu Eğitim Merkezi’ne girebilmek için kıyasıya mücadele ettiler. Afyonkarahisar Güreş Eğitim Merkezi'ne kazandırılması için Dinarlı 10 – 11 yaş [&hellip]

Minikler 'Sporcu Merkezi'ne girmek için yarıştı

Afyonkarahisar Güreş Eğitim Merkezi’ne alınacak sporcuların belirlenmesi amacıyla yapılan, güreş seçmelerinin ilçe ayağı yapılmaya başlandı

Afyonkarahşsar Güreş Eğitim Merkezi’ne alınacak sporcuların belirlenmesi amacıyla yapılan, güreş seçmelerinin ilçelerdeki ayakları yapılmaya başlandı. Geçen hafta sonu da Dinarlı minikler, Sporcu Eğitim Merkezi’ne girebilmek için kıyasıya mücadele ettiler. Afyonkarahisar Güreş Eğitim Merkezi’ne kazandırılması için Dinarlı 10 – 11 yaş arası çocukların seçmeleri Dinar Stadyumu’nda yapıldı. Emekli Gençlik ve Spor Müdürü Cemalettin Bozkurt ve Dinarlı Afyon Güreş Federasyon İl Temsilcisi Yunus Otursun’un da katıldığı güreş seçmelerinde adaylar bir hayli ter döktü. Etkinlikte Gençlik ve Spor Müdürü Doğan Çakır, Afyon Güreş Federasyon yetkilileri ve Belediye personeli de hazır bulundu.
25 MİNİK KATILDI
Güreş Eğitim Merkezi’ne girecek çocukları belirleyecek seçmeler için Dinar’daki seçmelere 10 – 11 yaş arası 25 çocuk katıldı. güreş seçmelerinde dereceye giren çocuklar, 5 Mayıs 2013 tarihinde Afyon’da birincilik için karşı karşıya gelecekler.
BU ÇOCUKLARIN ARASINDAN ŞAMPİYONLAR ÇIKACAK
Güreş Federasyon İl Temsilcisi Yunus Otursun; “Afyonkarahisar’da 5 Mayıs da düzenlenecek olan müsabakalarda il birinciliğini kazanan çocuklar, Afyon Güreş Eğitim Merkezine girme hakkını kazanacaklar” dedi. Kendisinin de bu aşamalardan geçerek Afyon Güreş Eğitim Merkezi’ni kazandığını belirten Otursun, Kapalı Spor Salonunda öğrenciler için güreş kursu açarak gerekli malzemeleri sağlayan Belediye Başkanı Saffet Acar’a da teşekkür etti. Eski Türkiye Şampiyonu Cemalettin Bozkurt da Afyon’da yapılan müsabakalarda birinci olacak çocukların Afyon Güreş Eğitim Merkezini kazanarak, ileriki yıllarda milli güreşçi olacaklarının altını çizdi. Bozkurt, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme