• Haberler
  • Genel
  • Minikler itfaiyeciliği öğrendi – Kocatepe Gazetesi

Minikler itfaiyeciliği öğrendi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ilimizde bulunan anasınıfı öğrencilerini konuk etmeye devam ediyor İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret eden Nene Hatun Anaokulu öğrencilerine itfaiyecilik mesleği tanıtıldı. Öğretmenleri ile birlikte ziyaret ettikleri itfaiye teşkilatında araç ve gereçleri tanıma fırsatı bulan 5-6 yaş gurubu 40’a yakın anasınıfı öğrencisine Belediye itfaiye personeli tarafından yangın öncesi ve yangın esnasında alınması gereken önlemler [&hellip]

Minikler itfaiyeciliği öğrendi

Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ilimizde bulunan anasınıfı öğrencilerini konuk etmeye devam ediyor

İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret eden Nene Hatun Anaokulu öğrencilerine itfaiyecilik mesleği tanıtıldı. Öğretmenleri ile birlikte ziyaret ettikleri itfaiye teşkilatında araç ve gereçleri tanıma fırsatı bulan 5-6 yaş gurubu 40’a yakın anasınıfı öğrencisine Belediye itfaiye personeli tarafından yangın öncesi ve yangın esnasında alınması gereken önlemler hakkında açıklamalarda bulunuldu.
Büyük bir dikkatle kendilerine anlatılanları dinleyen çocuklar araçlara binerek yangına müdahale konusunda bir süre tatbikat yaptılar. Alo İtfaiye 110 acil servisini de ziyaret ederek ihbarlar hakkında da bilgiler alan çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Bakmadan Geçme