• Haberler
  • Genel
  • Minikler hünerlerini sergiledi – Kocatepe Gazetesi

Minikler hünerlerini sergiledi – Kocatepe Gazetesi

İpek Abla Kreş ve Gündüz Bakım Evi minikleri, düzenlenen yıl sonu etkinliğinde hünerlerini sergilediler İpek Abla Kreş ve Gündüz Bakım Evi tarafından düzenlenen yıl sonu etkinliğinde minikler velileri için hünerlerini sergileme imkanı buldu. Borsa Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe yoğun ilgi gösteren veliler, çocuklarının gösterileri sonrasında oldukça duygulu anlar da yaşadılar. İstiklal Marşı okunması ve slayt [&hellip]

Minikler hünerlerini sergiledi

İpek Abla Kreş ve Gündüz Bakım Evi minikleri, düzenlenen yıl sonu etkinliğinde hünerlerini sergilediler

İpek Abla Kreş ve Gündüz Bakım Evi tarafından düzenlenen yıl sonu etkinliğinde minikler velileri için hünerlerini sergileme imkanı buldu. Borsa Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe yoğun ilgi gösteren veliler, çocuklarının gösterileri sonrasında oldukça duygulu anlar da yaşadılar.
İstiklal Marşı okunması ve slayt gösterimi sonrasında asker kıyafetleri ile sahneye çıkan minikler yaptıkları hareketler ile velilerinden büyük alkış aldılar. Sonrasında kız öğrencilerin oluşturduğu ponpon kızlar grubu çeşitli dans figürleri sergiledi.
DAMAT TRAŞI ALKIŞ ALDI
Öğrencilerin oluşturduğu Uğur Böceği Dans Grubu’nun sergilediği gösteri sonrasında Halk Oyunları kıyafetli öğrenciler eşliğinde Damat Traşı ve kına gecesi canlandırıldı. Damat traşı canlandırması veliler tarafından da büyük beğeni topladı.
BABALAR UNUTULMADI
Gerçekleştirilen gösterilerin ardından temsili olarak öğrencilere diplomaları dağıtılırken, minikler hayatlarında ilk kez kep atmanın heyecanını da yaşadı. Kep töreni sonrasında etkinlikte Babalar Günü de unutulmadı. Öğrenciler bir elinde diploma diğer elinde çiçeklerle babalarına koşarak Babalar Günü’nü de kutladılar. Öğrencilerin babalarına sarılması sırasında bazı anneler ise göz yaşlarına hakim olamadı. Gösterilerin sonrasında düzenlenen kokteylde veli ve öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Kreşlerinde bir eğitim öğretim yılını daha tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten İpek Abla Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdürü İpek Şanlı; “Bir eğitim öğretim yılını daha tamamlamanın ardından çocuklarımızla beraber yıl sonu etkinliği düzenledik. Yıl içinde düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerle de velilerimizle bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Bu tip etkinliklerimizi devamlılık arz edecek şekilde sürdürme gayreti içerisindeyiz. Yaz aylarında da yaz okulumuzla çocuklarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme