• Haberler
  • Genel
  • Minikler, hünerlerini sergiledi – Kocatepe Gazetesi

Minikler, hünerlerini sergiledi – Kocatepe Gazetesi

4. Ekip Okulları Dostluk Dayanışma Ortak Hareket Projesi kapsamında Afyonkarahisar il ve ilçelerinden toplam 12 ilköğretim okulu anasınıfı öğrencileri için okul öncesi çocuk şenliği düzenlendi. Minikler ilk önce pastel boya ile yaptıkları resimleri sergilediler, sonra velilere hünerlerini gösterdiler 4. Ekip Okulları Dostluk Dayanışma Ortak Hareket Projesi kapsamında Afyonkarahisar'daki anasınıfı öğrencilerinin hazırladığı okul öncesi çocuk şenliği [&hellip]

Minikler, hünerlerini sergiledi

4. Ekip Okulları Dostluk Dayanışma Ortak Hareket Projesi kapsamında Afyonkarahisar il ve ilçelerinden toplam 12 ilköğretim okulu anasınıfı öğrencileri için okul öncesi çocuk şenliği düzenlendi. Minikler ilk önce pastel boya ile yaptıkları resimleri sergilediler, sonra velilere hünerlerini gösterdiler

4. Ekip Okulları Dostluk Dayanışma Ortak Hareket Projesi kapsamında Afyonkarahisar’daki anasınıfı öğrencilerinin hazırladığı okul öncesi çocuk şenliği Afyon Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlendi.
Şölen öncesi 4. Ekip Okulları içerisinde yer alan Afyonkarahisar il ve ilçelerinden toplam 12 ilköğretim okulu anasınıfı öğrencilerinin yüze yakın resim çalışmasından oluşan ve ‘Bizim Bayramımız’ konulu pastel boya resim sergisinin açılışı gerçekleşti.
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Emin Ekici başta olmak üzere, ekip okul müdürleri, okul aile birliği başkanları, öğretmenler öğrenciler ve öğrenci velilerinin katılımıyla gerçekleşen sergi açılışında resim çalışmaları büyük beğeni toplarken, resimleri hakkında bilgi veren minikler renkli kıyafetleri ile büyüklerin ilgi odağı oldu. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Emin Ekici, açılışta yaptığı konuşmada okul öncesi eğitime çok önem verdiklerini belirtti.
Sergi açılışının ardından minikler gösterilerini sunarken, kendilerini merakla izleyen velilerinden tam not aldı. Miniklerin halk oyunları ve müzikli dans göste-rileri büyük ilgi gördü. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme