Minikler HİF Turnuvası 25 Mayıs’ta

Herkes İçin Futbol Gönüllüleri ve çalışanları tarafından organize edilen Minikler HİF Futbol Turnuvası’nın 25 Mayıs’ta başlayacağı açıklandı. HİF tarafından organize edilen ve 5 okul 5’te kulübün katılacağı Minikler Hif Futbol Turnuvası 25 Mayıs’ta başlayacak. Turnuvada kura çekimleri ise önceki gün yapıldı. Akşam saatlerinde oynanacak maçlarda minikler hünerlerini sergileyecekler. Afyonkarahisar HİF Sorumlusu Yusuf Savaş Elçi ise [&hellip]

Minikler HİF Turnuvası 25 Mayıs'ta

Herkes İçin Futbol Gönüllüleri ve çalışanları tarafından organize edilen Minikler HİF Futbol Turnuvası’nın 25 Mayıs’ta başlayacağı açıklandı.

HİF tarafından organize edilen ve 5 okul 5’te kulübün katılacağı Minikler Hif Futbol Turnuvası 25 Mayıs’ta başlayacak. Turnuvada kura çekimleri ise önceki gün yapıldı. Akşam saatlerinde oynanacak maçlarda minikler hünerlerini sergileyecekler. Afyonkarahisar HİF Sorumlusu Yusuf Savaş Elçi ise turnuva hakkında şöyle konuştu: “Mini-minikler kategorisinde müsabakalara çok az takım katılıyor. Amacımız miniminiklerin daha çok müsabaka yaparak tecrübe kazanmalarını sağlamak. 25 Mayıs’ta başlayacak maçlar 30 Mayıs’ta son bulacak. Müsabakalar şölen şeklinde olacak. 5 gün sürecek turnuva bir hayli renkli geçecek. Bu turnuvaya Polis Amca Futbol Turnuvası’na katılıp dereceye giren futbol takımları, bu turnuvada da yer alacak. Müsabakalarda görev yapacak HİF Hakemleri’ni federasyon tayin ederek ücretlerini de yine federasyon karşılayacak.”

Bakmadan Geçme